Tot intelectul meu stă în gene și dacă n-am gene sunt un nimeni

26 December 2020

Am întâlnit femei extraordinare, un adevărat model pentru mine, pe care le ador și le voi adora toată viața. Le admir cu pasiune și mi-ar plăcea și mie să fiu ca ele, de la fiecare am luat câte ceva frumos, indiferent că vorbim de profesie sau viața personală, de sfaturi de machiaj și look în general sau sfaturi de comportament. Știu clar că nu voi putea fi ca ele, pentru că fiecare om este unic în felul său, pentru că, oricât aș încerca, eu voi fi tot eu, nu altcineva. Așa că de ce să îmi rod unghiile gândindu-mă că există femei mai bune decât mine, mai frumoase și mai deștepte? Sincer, nu-mi rămâne decât să le admir cu o sinceritate îngrozitoare și să admit că eu sunt eu.

Din păcate am întâlnit și femei mai puțin extraordinare. Mai neputincioase și mai furioase. Din punctul meu de vedere e ok dacă vecina are genele mai lungi decât ale mele. Dar vecina insistă că genele ei au personalitate proprie deja, sunt niște dive ale genelor și că nu voi avea niciodată asemenea gene. Nu spus direct, evident, dar trebuie să înțelegem ideea. Eu, în acel moment, trebuia să înțeleg că tot intelectul meu stă în gene și că dacă n-am gene sunt un nimeni. Și a trebuit să fiu de acord și să stau naibii în banca mea, nu care cumva să-mi fâlfâie o geană peste ochi.

CIRCA1967: English supermodel Twiggy poses for a portrait in circa 1967. (Photo by Michael Ochs Archives/Getty Images)

Carcasa, învelișul exterior, look-ul, nici nu știu cum să-i mai zic, este foarte important, cred că pentru oricine, deși nu vrem să admitem toți. Eu fac parte dintre acei oameni care își acceptă soarta de frumoși și de inteligenți în tăcere, nu știu să accept un compliment niciodată, mereu am câte ceva de comentat, tot timpul caut să fiu mai frumoasă și mai deșteaptă decât sunt, dar în strictă tăcere. Nu trebuie să știe nimeni că sunt lacomă și vreau să fiu cea mai frumoasă frumusețe și mai deșteaptă deșteptăciune de pe această minunată planetă. Tac din gură și-mi văd de scenariile mele, că doar altă treabă n-am. Dar sunt acele ființe mirobolante, desăvârșite care, Dumnezeule, nu mai pot cu atâta frumusețe. Toți bărbații numai pe ele le vor, ele sunt râvna supremă, toți bărbații se îndrăgostesc de ele, săracii, stau așa și fierb în suc propriu cât aceste ființe imaculate îi torturează psihic și le taie pofta de orice, până și de sex. Le vor aștepta pentru totdeauna cât se gândesc ele și se vor jura să le fie sclavi chiar și după moarte, asemenea amazoane, niște Xene ale zilelor noastre, Ecaterinele și Victoriile moderne le-au pus pe suflet un capac mai greu decât au pus pe oala de sarmale. Și le auzi cum se vaită că nu pot merge liniștite pe stradă fiindcă sunt elogiate din toate părțile, cum nu le lasă niciun vânzător bărbat să plătească miile de euro pe care le-au cheltuit în magazin sau cum nu pot purta o fustă mai sus de gleznă pentru că vine un bărbat și le cere în căsătorie. Aceste persoane sunt fix acelea pe care le deranjează dacă ți-ai cumpărat o rochie sau o pereche de cercei nouă, sau dacă ai genele false din par natural uman mai lungi decât ale lor, sau dacă ai fundul mai mic ori mai mare, după caz, că și invidia asta e pe grade. Sunt acele persoane care nu vor să te lase să trăiești și te caută până te găsesc, acele fete cărora le plesnește o venă dacă îndrăznești să captezi (fără voia ta) mai multă atenție decât ele.

Fapte, nu vorbe! Degeaba aud atâta frumusețe cum mă gâdilă pe la urechi, dacă nu o și văd. Degeaba mi se livrează vorbe cu lingurița despre inteligență, dacă nu am ceva palpapil și vizual, ca să și cred, zic. Noi, ăștia cu gene scurte, suntem niște oropsiți bătuți de soartă, dar măcar ne vedem de ale noastre, suntem frumoși și inteligenți atât cât suntem și suferim de minunăție în tăcere.

Că tot am vorbit atât despre gene, să știți că există un magazin online de gene false. Să le închideți gura celor care se cred stăpânele celor mai cele gene.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro