Un Orgasm, vă rog!

9 May 2011

Cum, cică peste 70% din femei, la nivel global, nu s-au întâlnit în pat sau oriunde în altă parte cu orgasmul, s-a inventat cocktailul cu acelaşi nume. Delicios, dar nici măcar rudă de departe cu titularul, în orice număr l-ai comanda nonşalant-şăgalnic unui barman.

Să sărim peste alte invenţii – jucăriile, şi să ne oprim la ultima (oare?): injecţia cu botox/colagen/grăsime – la alegere, fix în punctul G. De botox-party am auzit, am şi participat. Mai îndrepţi, acolo, ne-chiar-invaziv pielea de pe faţă, dar să participi la un G shot botox party? Adică să te-nţepi şi umfli pe-acolo pe unde aşa e lăsat de Sus, de jos, să se plimbe nervos ceva VIU, e cam prea mult. Sau nu?

Să-i zic disperare, se supără doamnele. S-ar putea supăra la fel de bine şi domnii, dacă aud că ele îşi doresc umplerea artificială a spaţiului, întru creşterea zonei de contact. Să-i zic spirit antreprenorial bazat tocmai pe statistica de care pomeneam la început, se supără esteticienii cu bisturiu, care au ajuns să redea juveneţea, fireşte că la cerere, până şi în zone agresate îndelung de epilatul brazilian. Iar acum, zic ei, de la doctor David Matlock citire, vor să crească şi sensibilitatea locală până când pacientele vor ajunge să facă precum indienii de plăcere.

Descrierea etapelor este a unei jurnaliste din L.A., aflată declarat în căutarea singurei senzaţii tari care îi lipsise până la 40 de ani din bagajul cognitiv: identificare cu propria mânuţă punct G, asistată de medic. Eliminatorie! Oops! Na, belea! La unele, nu-i! Se năruie teoria. Venit degeaba. Pa! Celelalte, pe rând, sus pe masă, anestezie locală şi injecţia. Nu doare. (Nici prostia.) O porţie, 1850 dolari, efectul – adică volumul, nu plăcerea, ţine 3 luni. Două porţii, 2500 de dolari, umflătura ţine 9 luni, că s-a mărit cu 200%. Jurnalista a plecat veselă acasă. Încântată că e 3G ca volum faţă de dotarea naturală şi dornică să strige micuţul totuşi secret întregii lumi. Era single. O fi găsit totuşi pe cineva înainte de a se dezumfla să ne spună şi nouă dacă n-a aruncat banii pe geam?

Să fi înnebunit femeile?

Vă invit să discutăm mai multe aici Dar înainte de asta, treceţi puţin şi pe aici.Citiţi şi

Ziua orgasmului feminin

Aș vrea să-i spun cum se va sfârși – groaznic! 

Soluția anti-aging, inovația anului 2022 de la Uriage – noua gamă Uriage Age Lift

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Mira_bella / 11 May 2011 16:16

    Numai acolo nu ajunsese botoxul! As avea totusi o curiozitate: dupa cele 3 luni, dupa ce se dezumfla locul respectiv… cam care ar fi nivelul de receptivitate al stimulilor comparativ cu perioada de dinaintea injectarii? Mai simte ceva? Ar fi interesant de aflat :). Oricum e o nebunie, dupa parerea mea.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro