Unde pleacă cheful, când pleacă

12 October 2010

Despre acel chef este vorba şi nu despre cheful de treabă, de exemplu. De ultimul chiar îţi doreşti să scapi uneori, iar moldovencele au şi soluţia: te aşezi şi aştepţi să treacă. Ei, cu cheful de sex e altă socoteală. Deşi unele ar putea spune că şi sexul e tot muncă, iar gluma s-ar potrivi ad literam şi în această variantă. Dar sigur nu moldovencele. Că ele nici nu şăd şi nici nu prea aşteaptă invitate.

fara chef

Ele ştiu că aşa le-ar pieri curând cheful, nu lor, ci bărbaţilor lor. Iată unul dintre cele mai familiare scenarii: la început ea e creativă, spontană, nu spune niciodată “nu”, nu are pudori ori migrene. După ce-a luat hârtia de la primărie drept asigurare pe viaţă, ei îi apune treptat libidoul, iar el se trezeşte întinerit fără voie. Dacă e cuminte din fire, se (auto)mulţumeşte cu ce are. Dacă nu-i, şi mai des nu-i, cheful îl va mâna scuzabil spre alte zări mai calde. Şi, câteodată, de tot. Ea poate va înţelege de unde i se trage, poate că nu. Dacă da, mai are nevoie doar de un strop de noroc să nu i se întâmple ca în bancul în care ea, sfătuită de o prietenă, încearcă toate trucurile să-şi recâştige soţul, iar el îi spune, rezistând eroic tentaţiei: “Ah, ce ţi-aş face dacă n-ai fi nevastă-mea…” Dacă nu, atunci îşi merită soarta.

Tu ce crezi, cheful acesta, în caz că zăboveşte pe aiurea, n-o veni şi el, ca şi pofta, mâncând?Citiţi şi

Andie MacDowell, 64: “Vreau să fiu unde sunt și să arăt de vârsta mea”

În clasa a VII-a am vorbit la școală despre menstruație și corpul femeilor

Când un bărbat întâlnește o femeie mai deșteaptă ca el

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
Tag-uri: , ,

Your tuppence

 1. Dana / 31 January 2014 9:54

  Mmmmm….cheful domnilor din ziua de azi mai poate fi starnit decat artificial….nu e plecat, nu revine…pur si simplu nu mai este. Suparare mare in casa femeii!!! P.s nu sunt Moldoveanca 🙂

  Reply
 2. Mirela Baron / 13 October 2010 11:34

  Pai unde sa plece? Se retrage probabil intr-o camera de hotel imaginara, unde picteaza, scrie poezii si le imparte cu un iubit secret la miez de noapte ce o conduce in spatiul sacru a-l copilariei, acolo unde nimic nu este atins, in raiul cosmic al sufletului.
  Asa cum Mircea Eliade povesteste de Iubita lui Ileana in “Noaptea de sinziene”.
  In cazul in care cheful a plecat, pleaca si tu si cauta-l.Si daca partenerul pleaca si el, cine stie …poate exista vreo strada cu o masina alba,o dacie, care sa te aduca din nou la marginea aceleiasi paduri unde sa aiba loc miracolul.Unde cei doi se pot regasi noi intrupati intr-un costum nou, nescris, cu o poveste noua.

  Reply
 3. Dora / 12 October 2010 16:03

  De ce…neaparat…moldovencele?… Mi-ar placea sa stiu?… 🙂

  cat despre…pofta vine mancand…e valabil…uneori…dar ce te faci…ca domnii din ziua de azi…au cam trecut pe post negru….din…varii…motive… 🙂 Sa zica ei…

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro