Vrei să faci fericită o femeie? Renunță!

30 July 2019

Decât să-ți propui așa ceva, mai bine renunță. Dacă are 20 de ani, vrea să aibă 30. Dacă are 30, vrea să aibă 16. Dacă arată bine, crede că-i grasă. Dacă-i slăbănoagă, vrea să aibă fundul lui Kardashian. Dacă are sâni OK, îi vrea cu trei mărimi mai mari. Dacă sunt prea mari, se gândește la o operație de reducție. Dacă are o umbră de rid, vrea botox.

Dacă are botox, vrea operație estetică. Dacă are un ten de vis, și-l acoperă cu un kil de fond de ten. Dacă are tenul îmbătrânit, și-l acoperă cu un kil de fond de ten. Dacă are părut drept, îl vrea ondulat. Dacă îl are ondulat, îl arde cu placa. Vrea să stea doar pe stiletto de 10 chiar, dacă are 1,80 m.

Vrea cercei atârnători și machiaj perfect și noaptea-n pat. Vrea să fie foarte deșteaptă încă dinainte de-a afla ce-i cu ea pe lumea asta. Vrea să fie și mai atrăgătoare, chiar dacă întoarce capete pe străzi. Dacă pleacă la munte, descoperă că ar fi vrut la mare.

Dacă se îmbracă în rochie, e sigură că trebuia să-și pună pantaloni.

Are etajera plină de parfumuri, dar taman cel visat îi lipsește.

Are trei kg de farduri, dar mai are nevoie de un fard de ochi în care stă echilibrul ei.

Are 15 poșete, dar stima de sine stă fix în cea pe care-a văzut-o ieri.

A vrut înghețată de fructul pasiunii și acum e în congelator? De fapt, ar fi vrut de ciocolată. Apropo de congelatoare, voi ați cumpărat unul când ați fost să vedeți… plite pe gaz

Te cară în piață după 15 kile de vinete și de ardei capia? Iată-te cărând pepeni și porumb pentru fiert.

Se pricepe perfect la educația copilului, tu nu știi nimic și i te pui de-a curmezișul, ratând progenitura.

Bagă la 60 de grade chiloții tăi albi și cămășile albe, cu chiloții ei roșii. Dacă ies roz, e vina ta că nu ai fost atent la setarea temperaturii.

Vrea o căsuță de vacanță la munte. Ai cumpărat-o? Fii sigur că trebuia să cumperi una la șes.

Ești înglodat în rate? Mai fă una, vrea la New York.

Nu vrei decât să te iubească și să te aprecieze pentru tot ce-ai făcut de dragul ei? Pune-ți pofta în cui, EA e victima ta.

Viața ei e praf, tinerețea s-a dus la naiba, așa că fă un credit și pune-i silicoane, îmbrac-o de la Armani, căci măcar la vârsta asta merită și ea așa ceva, după o viață de sacrificii.

Guest post by Ioana Scoruș

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

De ce nu se mai căsătorește lumea?

Celor care acuză

După o vârstă, vin înfrânții la terapie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. cristina / 31 July 2019 8:15

    Exista si femei si barbati de tipul asta : suciti. Dar exista si femei si barbati care stiu ce vor. Sa nu mai generalizam, ca si femeile au diverse tipuri de personalitati, precum si barbatii. Ceea ce ati descris mai sus este o narcisista. Se pare ca tipologia afecteaza 1-3% din populatie.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro