Vrei un ten curat, hidratat şi bronzat în plină iarnă? BIODERMA!

12 December 2010

BIODERMA este o marcă de dermato-cosmetice pe care puteţi găsi, fireşte, doar în farmacii. Pentru că aceste cosmetice au o dublă funcţie – înfrumuseţează tenul prin tratarea diferenţiată a afecţiunilor specifice ale pielii ori prin prevenirea apariţiei acestora.

Ca premiu, am ales trei produse care pot asigura cele mai râvnite atribute ale tenului: bine curăţat de impurităţi, optim hidratat şi sănătos bronzat.

Sensibio H2O 250 ml este un demachiant sub formă de soluţie micelară care curăţă şi îndepărtează machiajul, inclusiv pe cel rezistent la apă, şi calmează pielea sensibilă. Este ideal pentru acest tip de piele, şi foarte blând cu zona din jurul ochilor. Întâmplarea face, nu mint :), ca tocmai pe acesta să-l folosesc şi eu de aproape jumătate de an. De două ori pe zi, şi tot mai am. Curăţă profund şi lasă pielea gata hidratată. Mi s-a întâmplat de câteva ori să nu mai apuc să aplic cremă după demachiere, şi nu am avut senzaţia aceea neplăcută, de piele tensionată, că “mă strânge faţa”. Nu vă sfătuiesc, totuşi. 🙂

Cum este indicat să folosim produse din aceeaşi gamă, pentru efectul lor sinergic, Bioderma recomandă pentru hidratare crema Hydrabio Lefere 40 ml, destinată tenului sensibil. Dar aşa ar trebui să-l considerăm şi să-l tratăm fiecare dintre noi, indiferent cât de rezistent ni se pare că ar fi la neglijenţele noastre.

Dacă asupra primelor două deziderate – curat şi hidratat – nu există controverse, despre bronz şi modul de a-l obţine curg teoriile şi sfaturile. Cum să NU ne expunem la soare, oricând şi oricum, cum să NU ne repezim, în loc, la solar şi cum să înlocuim bronzul natural cu unul artificial, dar care să nu arate aşa. Piaţa cosmeticelor a reacţionat prompt la alertele privind nocivitatea razelor ultraviolete şi rafturile s-au umplut de produse care pot da pielii aspectul de rumen. Unele mai reuşite, altele mai puţin – ori lasă pielea pătată, ori se ia pe haine, ori efectul este mai degrabă unul de icter mecanic.

Şi dacă tot nu putem renunţa la bronz, atunci măcar să ne informăm asupra înlocuitorilor care dau acelaşi efect. Propunerea Bioderma este Photoderm Autobronzant 150 ml, un spray cu efect hidratant, care creează un aspect auriu, şi nu portocaliu, stabil, natural şi uniform.

Mai multe despre istoria Bioderma şi întreaga gamă de produse citiţi pe site-ul oficial, aici.

Pentru a câştiga unul din cele trei premii oferite de Bioderma – un set format din produsele de mai sus, în valoare de 149 lei, înscrie-te şi postează povestea ta de dragoste. Succes!Citiţi şi

Emmanuelle Béart – Nu e ușor să îmbătrânești

Ordinea de aplicare a produsele de îngrijire a tenului pentru beneficii optime

Surprinzătoarele tendințe din lumea frumuseții în 2023

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro