Zodiac? Hahaha, d-aia-s eu nefericită!

2 July 2019

Cum e vară, căldura amorţeşte neuronul şi-aşa obosit de zile lungi, iar ţânţarii produc insomnii aducătoare de tot felul de gânduri.

Şi cum mă gândeam eu aşa, pe-ntuneric, la destin şi (ne)fericire, mi-amintesc de preocupările mele din tinereţe, de dat în cărţi, citit de horoscop şi calculat de cifre destinoide.

Mă străfulgeră congruenţa ăstora şi-mi zic cumva mulţumită: “Hahaha, d’aia! D-aia-s eu nefericită! Karma, destinul, cifra 1 din capul calendarului”. Apoi, râd de mine şi de naivitatea mea şi recunosc că nu e karma, nu-i destinul, ci sunt alegerile mele proaste-n viaţă, oamenii nepotriviţi pe care am încercat eu să-i potrivesc la momente nepotrivite, frica de a mă lua la trântă cu provocările vieţii, prudenţa şi “cuminţenia” ca efect al educaţiei primite conform vremurilor nouăzeciste.

 

Şi-atunci mă bâzâie ţânţarul iar. Da’ p-ăsta nu l-am mai ales eu! Nu mai e vina mea că nu l-a kill-ărit pastila de Raid din dispozitivul băgat în priză.

Hmmm! Aşa-i şi-n viaţă! Destinul, maică! Ce endorfine, ce raţiune, ce legături neuronale şi hormoni provocatori de pitici pe creier?! Neah! E după cum s-aliniază planetele, după ziua sau noaptea, zona, momentul şi scorul în care te naşti.

Oare cum o arăta constelaţia aia din care mi-e formată zodia?! Dar dacă în zodiacul sumerian sunt ţânţar şi mi-a venit avatarul să-mi dezvăluie vreun secret?!

Citiţi şi Horoscopul lunii iulie 2019: două eclipse şi semnificaţiile lor

Hai că parcă mă ia un somn dulceag…

Cine-mi zice şi mie cum e cu astea? Credeţi, nu credeţi? Se potrivesc, nu se potrivesc?

Vă pupă Brunhilda, cu runele ei islandeze!

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

O femeie poate fi stăpâna vieții ei

“Tu știi cel mai bine”, vorbele pe care nu vreau să le aud

Dacă încredere nu e, nici dragoste nu e

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro