Secrete de femeie

Cristina Lincu

28 September 2015

Sunt câteva atingeri care reuşesc să transforme orice femeie într-o zeiţă: mângâierea iubitului, îmbrăţişarea copilului şi privirile măgulitoare ale lumii. Aflată într-o permanentă căutare a echilibrului, precum în mersul pe sârmă cu tocuri – performanţă pe care, de altfel, o femeie a reuşit-o la propriu – pentru că, da, determinarea femeilor nu are limite, această fiinţă fără de care lumea şi-ar pierde mai întâi sensul şi apoi viaţa, continuă să uimească, reinventându-se fără să-şi piardă eleganţa şi rafinamentul.

femeie frumoasă

Ei, da, reuşita ei îşi extrage seva dintr-un secret, dar secretele sunt făcute pentru a fi împărtăşite la ceas de taină… mai ales astfel de secrete care, odată divulgate, îşi pierd aura de legendă urbană, transformându-se în accesorii la superlativ: Când o priveşti, zâmbetul ei inundă ziua. Străluceşte viu, senzual, diafan, cuceritor… magia se odihneşte în recipiente ușor de purtat, cu design răsturnat doar pentru a-şi elibera conţinutul exploziv de culoare dintr-o singură mișcare, conferind purtătoarei sale un aspect îndrăzneț și elegant! Avangardist, rujul Dior Addict  Lipstick, lansat încă din 2001, astăzi se prezintă într-o versiune menită să sfideze limitele strălucirii, în spiritul catwalk, lipsit de convenţii, fără ca asta să-i altereze rafinamentul: în inima sa aprinsă, se află o  monogramă  CD  translucidă,  ton-pe-ton, formată dintr-un strat superior ultra-strălucitor și ultra-hidratant cu „efect de gel”, întregul stick fiind, pentru prima dată, infuzat printr-o procedură Dior exclusivă, cu un miez moale, menit să se topească pe buze, netrădându-şi prezenţa fină şi lăsând pradă uimirii sincere doar culoarea şi formele lor senzuale, ca rezultat al sărutului Dior.

AddictLipStick_Texture_F39.tif

Dar staţi, mai am încă secrete de relevat… Lumina mată a tenului său tânăr se compune cu grijă, Backstage, dintr-o textură centrală cu rol de bază şi un înveliş anticearcăn, acţionând pentru zona feţei, a ochilor şi a buzelor. Într-un cuvânt FIX IT- bază&anticearcăn -, vedeta înfrumuseţării instant, a omogenizării tenului şi a rezistenţei rujului, reuşind să reîmprospăteze machiajul. Nu ştii că este acolo, însă efectele sale miraculoase uimesc şi invită la explorări senzoriale…

Amb_Lacombe_FdtFluidesForeverStar_FixIt_F39

Te ador… alchimia olfactivă îşi împleteşte dresurile, deschizând porţile ultimului tărâm secret pe care vi-l mai dezvălui acum: universul olfactiv creat de Francois Demachy, cu note lemnoase de santal (din Sri Lanka), de Ambrette şi extrase din Hibiscus. Textura lor mătăsoasă transmite eleganţă şi senzualitate, trădându-şi numele J’Adore Touche de Parfum. Un peisaj olfactiv al cărei autor îi este ea, femeia care-l personalizează cu nuanţa pielii sale, trecerea ei printre oameni căpătând unicitate.

parfum dior ok

Pe ea, femeia Dior, o cunoaşteţi cu toate simţurile, în timp ce bulversează cu dimensiunile întrepătrunse ale frumuseţii sale acum, însă, mai puţin tainice, nu-i aşa? Căci v-am învăţat să-i descifraţi misterele, doar pentru ca pseudo-vulnerabilitatea-i astfel creată să vă dea curaj s-o iubiţi…

Citiţi şi

Maria Grazia Chiuri – prima femeie director de creație al Casei Dior

Noutăţi de toamnă de la Guerlain

Vara asta, la plajă și după, Dior Bronze!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,570 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro Web analytics

catchy.ro