107 ani versus mondenităţi efemere

Mira Mincă

22 July 2013

Nu ştiţi ce înseamnă 107 ani? Nu mă miră, pe 21.07.2013 toate ”ştirile” au gemut de ce a făcut dom primarele Mazăre, cu ce piţipoance s-a distrat ”la maximum” în club, unde l-a cărat Mădălina Ghenea pe Gerard Buttler după ea (cu un pic de noroc s-ar putea să ajungă cunoscut astfel Transfăgărăşanul), ce au mâncat, cu ce s-au deplasat.

Printre atâtea mondenităţi iepocale, colosale şi vitale pentru omenire, faptul că Serviciul de Ambulanţă Bucureşti a lansat o săptămână de porţi deschise cu ocazia îndeplinirii celor 107 de ani de funcţionare fără întrerupere nici nu avea cum să percuteze cu excepţia unor ciudaţi ca mine.

Desigur, medicii de pe ambulanţă nu sunt câtuşi de puţin flamboianţi, nu pot să-şi permită să spargă minim o mie de lei într-o noapte-n club şi să îşi scuture zăngănelele alături de demoazelele decorative care dansează dezbrăcate. Cel mai probabil învaţă cum să mai salveze o viaţă, spre deosebire de loazele care consideră că deşi au picat bacul sunt îndreptăţite să petreacă pe banii babacilor până cad în freză. Deci sunt complet neinteresanţi.

O tempora, o mores.Citiţi şi

Acces nelimitat pentru români la medicii de pe Doclandia.ro

Domnule Prim-Ministru Mihai Tudose, știți că sunteți pe cale să patronați un nou exod al medicilor?

Pentru mine, medicii au fost Dumnezeu

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
428 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro