11 mai 2021, ora 22 – Lună Nouă în Taur. Putem modifica condițiile vieții noastre schimbând CUVINTELE

11 May 2021

“O Luna Nouă este asociată tot timpul cu un pas nou, o idee nouă, un cuvânt nou, o atitudine nouă, o înțelegere nouă, ambiții și obiective noi. În semnul de pământ al Taurului, această “energie astrală” nouă este legată de bani, stabilitate financiară și emoțională, de lucruri concrete, palpabile, care să ne facă viața mai frumoasă, mai stabilă.

Taurul stăpânește pământul, bogățiile pământului, corpul nostru, plăcerile noastre, valorile noastre – ceea ce prețuim și cum ne prețuim pe noi înșine. Taurul iubește confortul, lucrurile simple și practice, lumea materială, dorind mereu să  aibă control asupra “lucrurilor mele” și asupra “ banilor mei”.

Taurul este un constructor care se mișcă încet, răbdător și constant în planurile lui. Este o energie a abundenței, iar această luna nouă susține plantarea semințelor (gânduri, idei, acțiuni, planuri…) care să aducă mai multă securitate financiară, belșug, bogăție sufletească.

Această Luna Nouă care vine peste noi amplifică energiile iubirii, prosperității, luxului, creativității, stabilității. Aceste energii sunt disponibile pentru noi pe mai multe niveluri și tot ce trebuie să facem pentru a le primi este să ne aliniem cu ele prin intuiția noastră, să avem încredere în divinitatea din noi, care știe să atragă belșugul de care avem nevoie în continuare.

Taurul, ca primul semn de pământ condus de frumoasa Venus, nu este axat doar pe stabilitatea materială, pe tot ce este tangibil, real, ci și pe relații, iubire, abundență, senzualitate, frumusețe. Taurul este loial și iubește plăcerile simple (și mai fine), cum ar fi mâncarea bună, o haină bună, vinul bun, arta și muzica, dar Taurul iubește, de asemenea, orice activitate care îl apropie de natură și îl aduce în contact cu corpul său.

©Marc Chagall

Semințele, intențiile benefice acestei Luni Noi în Taur țin de răbdare, loialitate, senzualitate, frumusețe, finanțe, terenuri, bunuri pământești, dar și bunuri sufletești. Acesta este un bun moment cosmic lunar pentru a descoperi ceea ce ne face cu adevărat fericiți și împliniți, de asemenea, este un ciclu lunar important pentru a înnoi relația cu banii și posesiunile, cu ceea ce vrem să deținem cu adevărat.

Cum Luna Nouă este despre noi proiecte, poate fi cel mai bun moment pentru un proiect generator de bani, pentru un cont de economii, pentru a începe sau a iniția lucruri care au nevoie de mult timp pentru a se dezvolta și a se maturiza (Taurului nu-i place să se grăbească). Noile începuturi pot avea multă forță, iar Venus în Gemeni, conducătoarea Lunii Noi, ne ajută să ne concentrăm mintea pe tot ce avem nevoie în viața noastră. Cu Venus în Gemeni, este cel mai bun moment pentru a cere o indicație clară pentru ceea ce trebuie să facem: “Doamne, Dumnezeule, deschide calea spre imediata mea abundență, pentru ca tot ce-mi aparține prin drept Divin să-mi parvină din plin! Dă-mi o indicație precisă, arată-mi ce trebuie să fac!”.

(…)

Luna Nouă în Taur ne cere să învățăm să fim foarte atenți la cuvintele noastre. Se spune că tăcerea este de aur. Este la fel de rău să vorbim atunci când trebuie să rămânem tăcuți sau să rămânem tăcuți când trebuie să vorbim. Trebuie să punem capăt mecanicității cuvintelor, să învățăm să fim conștienți de valoarea fiecărui cuvânt, să folosim doar cuvintele care ne ajută să creștem și nu cele care pun frână vieții noastre. Este timpul să învățăm despre responsabilitatea cuvintelor, să nu ne mai jucăm cu cuvintele noastre deoarece acest lucru este un sacrilegiu. Nimeni nu are dreptul să judece pe cineva; este absurd să-i defăimăm pe semenii noștri. Este o prostie să vorbim despre viața altora. Cuvintele acuzatoare cad peste noi mai devreme sau mai târziu, ca o rază de răzbunare. Cuvintele calomnioase, blestemele, injuriile se întorc întotdeauna la cel care le pronunță, sunt adevărate pietre de moară care îl rănesc. Putem modifica condițiile vieții noastre schimbând CUVINTELE.

‘Prin cuvintele tale te vei salva, prin cuvintele tale te vei condamna”.

Un vechi dicton spune că “Omul spiritual nu folosește cuvântul decât în trei scopuri: pentru a vindeca, pentru a binecuvânta sau pentru a prospera”.

Să fiți binecuvântați!”

Horoscopul fiecărei zodii pentru această Lună Nouă,

aici.

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Un om fără viitor e de plâns la 20 de ani. După ce a trecut de jumătatea vieții e de plâns dacă nu are trecut

Ai iubit-o, nu-i așa?

Cher: “Dragostea nu știe matematică”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro