20 iulie – a doua Lună Nouă în Rac – lucruri care se întâmplă din senin

19 July 2020

Pe 20 iulie 2020, avem a doua lună nouă în Rac. Prima a fost o eclipsă de soare în Rac pe 21 iunie. În faza de Lună Nouă, Soarele și Luna împart același grad zodiacal, este căsătoria cosmică a acestor două luminării așa cum apar ele denumite în astrologia veche, este prima pereche ce asociază masculinul cu femininul într-o unitate.

O nuntă cosmică este într-un fel aparte de o nuntă pământeasca unde mirii primesc daruri, acuma mariajul astral are loc în Rac pe gradul 28:27, lumina ( Soarele) se unește cu întunericul ( Luna) și încep să împartă daruri pentru toți cei invitați, în special pentru cei născuți în preajma zilei de 20 din orice semn zodiacal. Chiar la masa mirilor astrali (Soarele și Luna în Rac) și destul de aproape stă centaurul Cyllarus pe gradul 27:32 Rac ce pune în evidență teme, lucruri care se întâmplă din senin, fără nici o programare, fără o cauza aparentă atât în bine cât și în rău, te duci într-un loc pentru a face ceva, dar programul se schimbă.

Dacă ai de spus ceva, spune, iar dacă nu, pe veci să taci“ este fundalul cosmic al acestei nunți astrale, iar martorul principal Saturn retrograd pe gradul 28:37 Capricorn prezintă mărturii prețioase din trecut care să blocheze mersul înainte. Provocarea majoră vine acuma prin Saturn retrograd în Capricorn, ceea ce poate face că noile începuturi să fie înconjurate de niște blocaje, temeri, îndoială, vinovăție, eschivare, confuzie interioară, dar și exterioară, autorități care ne blochează calea de urmat.

Fiecare Luna Nouă aduce pentru noi un timp de inițiere, Universul trimite asupra noastră o energie cu o carte de vizită “de noi motivațîi, noi provocări, noi activități, idei noi, înțelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”. Este o carte de vizită astrală cu care putem accesa acel domeniu de viață în care apare semnul Racului în harta natală a fiecăruia. Tema acestei lunații în Rac este despre spațiul privat, un loc de refugiu, o casă, tradiții și angajamente, mama, țară de origine, confortul domestic, legături de familie, patriotism, relații care oferă siguranță și securitate sufletului, despre copii și bucuria copiilor (toți suntem într-un fel copii), despre suflet. Luna în Rac este mama arhetipală, blândă, vindecătoare. Vrea că bebelușii ei să fie în siguranță în cuibul ei și sub aripa ei.

©Andrey Petrukhin

Din timpuri străvechi, spațiul din cer pe care îl numim Rac a avut întotdeauna o legătură cu nașterile de orice fel. În astrologia modernă, Racul, un semn cardinal de apă, este  o poartă de acces la viață, este placenta zodiacului, un loc în care nu există sfârșituri și începuturi definitive, ci doar mișcare, apa nu poate fi oprită niciodată, ci doar transformată, doar își schimbă formă.

Luna Nouă  Rac ne reamintește că fiecare sfârșit aduce un nou început, la fel cum apa găsește o cale de trecere la fel și noi putem găsi acum o cale de a ieși dintr-un impas care ne afectează emoțional, care ne afectează securitatea fizică și casnică.

Semnul Rac ne întreabă ”CU CE TE HRĂNEȘTI?”

Te hrănești cu negativitate, frici, invidie, ură, gelozie, bârfă, răutate sau cu bunătate, iertare, compasiune, ajutor necondiționat, iubire neconditionată, pace, armonie. Este cel mai bun moment să schimbăm “meniul sufletului”, să ne hrănim cu bunătate, iubire, iertare, pace, armonie, credință, răbdare, acceptarea celuilat, să ne legăm de calitățile celuilalt și nu de defecte, să avem un meniu bogat în acord cu cele nouă roade ale Duhului Sfânt așa cum apare în Gălățeni 5:22-23; “Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.”

(…)

Cine ne ajută să trecem mai ușor peste aceste evenimente dure?

În legătură cu Saturn retrograd pe gradul 28:39 Capricorn se află asteroidul 355 Gabriel asociat  cu Arhanghelul Gabriel. Arhanghelul Gabriel este Arhanghelul nostru protector în următoarea perioadă, dacă îi cerem ajutorul. Numele său înseamnă ”Dumnezeu este tăria mea”. Este un arhanghel al iubirii, al darurilor materiale și spirituale, aduce veștile de care avem nevoie. Veștile sunt întotdeauna bune, niciodată mesajele acestui minunat arhanghel nu va supăra sau răni pe cineva. El ne poate ajuta să spunem adevărul în mod deschis și sincer; să ne respectăm pe noi înșine; să ne lăsăm ghidați de intuiție și vocea noastră interioară. Gabriel luminează calea spre adevărul din inimile noastre și ne ajută să descoperim care este calea cea mai potrivită de urmat pentru noi.

Cea mă simplă rugăciune: ”Arhanghele Gabriel îndrumă-mă în situația de față (creativitate, serviciu, iubire, familie etc.), ajută-mă să-mi dau seama de ceea ce trebuie să fac în continuare. Mulțumesc, dragul meu Arhanghel Gabriel.

Să fiți binecuvântați!

Sursa, aici. 

Despre cum influențează zodiile această a doua lună nouă în Rac, aici.  

Mulțumim, Adriana Tudosă!



Citiţi şi

17 iulie 2023, ora 21:23, Lună Nouă în Rac – horoscop

3 august 2020, Luna Plină în Vărsător – schimbări radicale

Luna Nouă în Rac din 13 iulie: Noua feminitate și lumea interioară

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro