2015 e anul acela pe care l-ai așteptat atât!

8 January 2015

Te-ai înţepenit personal, social, profesional? Dacă da, e timpul pentru ceva mai curajos decât psihologul, terapeutul sau prietena: îţi propunem o tabără de reprogramare mentală, care foloseşte un proces de fitness al conştiinţei şi care, în cele patru ediţii precedente, le-a permis participanţilor să facă un fel de Ctrl+Alt+Del în viaţa lor.

amazon 3 copy

Andreea Ionescu și Ian Stabler împreună cu localnici și curajoșii care și-au schimbat viața

Acum e acum. Totul se petrece în adâncul junglei amazoniene din Peru. Şaptesprezece zile de lucru intensiv cu corpul, mintea, emoţiile, într-un program de dezintoxicare totală, în bun spirit al fitoterapiei practicate de indienii Shipibo, cu un regim alimentar bazat pe peşte, ouă, legume şi fructe şi cu un noian de exerciţii personale şi de grup propuse de cei doi facilitatori – Andreea Ionescu şi Ian Stabler, amândoi terapeuţi şi practicieni în executive coaching. De la contactul cu natura neatinsă la workshopurile zilnice, tot pachetul de care ai nevoie ca să o iei de la capăt şi să laşi în urmă ce te ţine în loc.

amazon4

Și mai e ceva important: tabăra de reprogramare personală din Amazon costă cu 10% mai puțin pentru cine se înscrie în urma citirii acestui articol!

 

amazon 2

Deci… cum stai cu curajul în 2015? Ai curaj să pleci în aventura vieţii tale? Nu uita: obstacolul e calea. 🙂 Toate detaliile despre călătorie – dată, traseu, preț – le găsiți aici.

Citește aici cum a fost anul trecut. Și aici cum a fost în 2012.

Pe Andreea o găsiți cu totul aici. Iar mărturii de la cei care au fost într-o asemenea călătorie inițiatică, aici.Citiţi şi

Dacă ar fi să păstrez o singură amintire din perioada cât am fost iubiți…

Rolul tău poate fi magnific, dar ce folos de-i jucat în debara

Luna Nouă în Berbec: O putem lua mereu de la capăt, însă nu de la același capăt

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,968 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro