21 septembrie 2021: Luna Plină în Pești luminată de Soarele în Fecioară – primim un răspuns, un verdict, o avertizare, o magie

20 September 2021

Pe 21 septembrie 2021 (în preajma echinocțiului de toamna) cerul ne binecuvântează cu o Luna Plină pe gradul 28:14 Pești, o luna plină cunoscută și sub numele de Luna recoltei, luna de porumb.

În limbaj astrologic, Luna Plină este un moment în care Soarele se află în opoziție cu Luna, este o Luna strălucitoare, este un moment încărcat de energii imense ce poate înlătura lucrurile greșite într-un mod destul de dur, poate aduce recompense, ne poate umple “sacul“, dacă merităm. Ca ultim semn al zodiacului, Peștii se referă la sfârșituri și tranziții, ceea ce înseamnă că situațiile din viața noastră care nu sunt rezolvate pot primi un răspuns, un verdict, o avertizare, o magie.

Este o Luna Plină în care putem culege roadele muncii noastre, o muncă începută odată cu Luna Nouă în Pești din februarie 2021. Luna Plină în Pești luminată de Soarele în Fecioara ne poate pune față în față cu tot ce este mai bun sau mai rău în crezurile noastre, dorințele noastre, nevoi, iubire, compasiune, ajutor necondiționat, muncă, planuri de muncă, relațiile de la locul de muncă, obiceiuri zilnice.

Axa Fecioara-Pești este axa serviciului și se ocupă de echilibrul dintre rutinele de zi cu zi, problemele pământești, nevoia de ordine, detalii, organizare, sănătate fizică (Fecioara) și viziune, magie, imaginea de ansamblu, sănătate spirituală, fantezii, alte dimensiuni (Pești ). Dacă Fecioara stăpânește instrumentele și tehnicele pe care le folosim pentru a ne ocupa de viața de zi cu zi, semnul Pești stăpânește instrumentele care ne spiritualizează sau care ne iluzionează. Ambele semne vor să servească, dar diferența este modul în care se ocupă de detalii. Fecioara de multe ori nu poate vedea pădurea din cauza copacilor (detalii) iar Peștii nu pot vedea copacii din cauza pădurii(privirea de ansamblu). Fecioara se concentrează pe detalii. Observă toate detaliile și adesea se concentrează asupra lor atât de mult încât uită de imaginea de ansamblu. Semnul Pești este opusul, îl obosesc detaliile în timp ce Fecioara se supără dacă îi ceri să ignore detaliile. Cheia echilibrului constă în identificarea și exprimarea nevoilor noastre spirituale (Pești), menținând în același timp ordinea (Fecioara) în viață noastră de zi cu zi. Neglijarea oricărui capăt al axei va conduce la haos, incertitudine sau ordine și critică excesivă.

Această Luna Plină în Pești luminată de Soarele în Fecioara ne poate pune față în față cu tot ce este mai bun sau mai rău în crezurile noastre, dorințele noastre, nevoi, iubire, compasiune, ajutor necondiționat, muncă, planuri de muncă, relațiile de la locul de muncă, obiceiuri zilnice. Acum putem culege roadele sacrificiilor noastre, de fapt, ne putem da seama dacă merită să facem aceste sacrificii în anumite domenii de viață (unde aveți semnul Pești în harta natală). În același timp, această lună plină va aduce în lumină și dezechilibrele create de ideea proprie de perfecțiune, critică excesivă, victimizări, sacrificii, iluzii, compasiune. Situațiile de viață tulburi, misterioase, ciudate și complicate tind să se manifeste mai puternic. Ideile fanteziste și planurile prost concepute cad pe marginea drumului. Cu Luna Plină în semnul de apă al peștilor putem” înota” acum prin fel de fel de emoții, sentimente, trăiri, trecut. Acum ne întâlnim cu legile spirituale, cu karma noastră, cu dușmanii noștri, cu amăgirile noastre.

()

Luna plină în  Pești aduce și posibilitatea de a ne victimiza, de ne plânge de milă, dar lumina soarelui în Fecioară ne amintește că și această este tot o amăgire. Ne creăm propria realitate și suntem co-creatori ai oricărei situații în care ne aflăm. Suntem invitați să decidem ce tipare vechi de comportament mental, fizic sau spiritual trebuie purjate sau eliminate, astfel încât să putem progresa pe calea noastră spirituală.

(…)

Luna Plină în Pești  ne poate arată că nu este totul așa cum am crezut, poate am fost mințiți, înșelați, trădați, iar acuma vedem efectele acestor credințe oarbe. Dar nu este totul pierdut, universul ne ajută cel puțin să recunoaștem aceste situații nesigure și să luăm decizia de a alege altceva. Este timpul potrivit pentru a arunca tiparele vechi, comportamentele, atitudinile sau formulările mentale depășite. Pentru a evita eventualele confruntări, certuri, nesiguranțe sau argumente, să lăsăm compasiunea să domnească, atât îndreptată către ceilalți, dar și către noi.

Să fiți binecuvântați!”

Mulțumim, Adriana Tudosă!

Citiți și Horoscopul pentru Luna Plină în Pești Citiţi şi

14 septembrie – Luna Plină în Pești aduce un răspuns, un verdict, o avertizare, o magie

Horoscop 24 – 30 august 2015

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro