Vară, da? Căldură mare, mon cher, da? Noi nu vrem bere, că suntem niște doamne, ci înghețată. Bună rău, să fie clar! Fiindcă dacă tot ne drămuim caloriile și hotărâm să facem compromisul, măcar șă știm pentru ce. Și iată ce-ar merita, zic eu, atenția noastră: Magnum Gold, că sună bine și, deloc surprinzător, are un gust de te ia pe sus și te duce tocmai în Madagascar… Mă rog, e bine să ții touși ochii deschiși, ca să nu începi să dansezi…
Sigur știi că, atunci când a fost creată, în 1989, îngheţata Magnum a însemnat o revoluţie. Şi asta pentru că a fost prima îngheţată premium pe băţ al cărei target n-au fost copiii, ci adulţii. Așa încât, producătorii nu s-au zgârcit la ingrediente care să mulțumească niște papile mai pretențioase și au îmbrăcat înghețatele în cea mai fină ciocolată belgiană. Anul acesta, au ales o haină aurie și-au botezat-o Magnum Gold, ca să ne bage pe noi în păcat.
Învelişul “măsluit” e cam încăpăţânat (a se citi suficient de greu de spart cu dinţii cât să-ţi stârnească o pofticioasă curiozitate), dar odată ce treci de el, dai peste o combinaţie cremoasă, aromată cu vanilie de Madagascar (unde se cultivă 60% din vanilia lumii, cea mai aromată dintre toate câte sunt) în care gustul de caramel este echilibrat cu o proporţie ideală de sare de mare, cât să amintească subtil de aroma de cafea proaspăt râşnită. Nu vă mirați, eu asta am simțit! 🙂
Dacă n-ați făcut-o până acum, și, pofticioși, o veți supune și voi testelor în “laboratorul” propriu, veţi constata că “bijutierii” de la Magnum nu au descoperit reţeta prin care să transforme totul în aur, dar au reprodus la alt nivel plăcerea de a purta preţiosul metal ca podoabă. Poftă nebună, vă dorim, și să ne spuneți nu dacă v-a plăcut, ci la câte v-ați oprit? 🙂
Citiţi şi
Consumul zilnic de cafea ar putea prelungi viața cu până la doi ani
Un trend nesănătos: unt în cafea
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.