Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experianta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experianta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Îngheţata aurie, o dulce nebunie!

5 June 2013

Vară, da? Căldură mare, mon cher, da? Noi nu vrem bere, că suntem niște doamne, ci înghețată. Bună rău, să fie clar! Fiindcă dacă tot ne drămuim caloriile și hotărâm să facem compromisul, măcar șă știm pentru ce. Și iată ce-ar merita, zic eu, atenția noastră: Magnum Gold, că sună bine și, deloc surprinzător, are un gust de te ia pe sus și te duce tocmai în Madagascar… Mă rog, e bine să ții touși ochii deschiși, ca să nu începi să dansezi… 

Sigur știi că, atunci când a fost creată, în 1989, îngheţata Magnum a însemnat o revoluţie. Şi asta pentru că a fost prima îngheţată premium pe băţ al cărei target n-au fost copiii, ci adulţii. Așa încât, producătorii nu s-au zgârcit la ingrediente care să mulțumească niște papile mai pretențioase și au îmbrăcat înghețatele în cea mai fină ciocolată belgiană. Anul acesta, au ales o haină aurie și-au botezat-o Magnum Gold, ca să ne bage pe noi în păcat.

Învelişul “măsluit” e cam încăpăţânat (a se citi suficient de greu de spart cu dinţii cât să-ţi stârnească o pofticioasă curiozitate), dar odată ce treci de el, dai peste o combinaţie cremoasă, aromată cu vanilie de Madagascar (unde se cultivă 60% din vanilia lumii, cea mai aromată dintre toate câte sunt) în care gustul de caramel este echilibrat cu o proporţie ideală de sare de mare, cât să amintească subtil de aroma de cafea proaspăt râşnită. Nu vă mirați, eu asta am simțit! 🙂

Dacă n-ați făcut-o până acum, și, pofticioși, o veți supune și voi testelor în “laboratorul” propriu, veţi constata că “bijutierii” de la Magnum nu au descoperit reţeta prin care să transforme totul în aur, dar au reprodus la alt nivel plăcerea de a purta preţiosul metal ca podoabă. Poftă nebună, vă dorim, și să ne spuneți nu dacă v-a plăcut, ci la câte v-ați oprit? 🙂



Citiţi şi

Și acum, ce?

I feel you, baby, you are my coffee! Motherf*cker! Pa!

Anonimul bucureștean

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,108 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro