A murit miliardarul care şi-a cheltuit averea pe femei frumoase

18 April 2012

Din necrologul apărut săptămâna trecută în  Daily Telegraph la moartea  miliardarului brazilian Jorge Guinle, care şi-a cheltuit averea cu cele mai frumoase femei:

”Când, în 1962, ”Jorghino” (micul George) Guinle a zburat în California pentru a o întâlni pe fosta lui pasiune, Marilyn Monroe, și pentru a o însoţi la Festivalul de Film de la Veneția, avea în bagaj colierul cu topaze pe care un prieten bijutier îi ceruse să i-l ofere din partea lui. Însă, la sosirea în Los Angeles, Guinle a fost șocat să afle din ziare de moartea actriței. După ce s-a cazat în camera lui obișnuită din hotelul Beverly Hills, Guinle și-a revenit destul de repede. A căutat în agenda cu numere de telefon și a sunat-o pe recent divorțata Jayne Mansfield. Când s-au întâlnit, i-a oferit galant medalionul destinat lui Marilyn. “A fost încântată”, își amintea Guinle, “am petrecut următorii doi ani împreună.”

Necrologul se încheie astfel:

”Nu am regrete”, a spus Guinle. ”Am avut o viață mult mai bună decât mi-aş fi putut imagina. Am cunoscut toate starurile de la Hollywood, de la A la Z și m-am distrat grozav. Chiar dacă mi-am cheltuit toți banii, când mă culc, o visez pe Marilyn.”

Însă, potrivit necrologului său din New York Times, Guinle a avut, totuși, un regret: ”Îmi doresc să fi studiat mai serios saxofonul, pentru a putea spune că știu să cânt la el.”Citiţi şi

14 femei faimoase și parfumurile lor

Câteva dintre ultimele fotografii cu Marilyn

Poze istorice – realitatea fără photoshop (II)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,298 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro