Adele, primul interviu după cinci ani: iată adevărul despre mine!

9 October 2021

“I’m a 33-year-old divorced mother of a son, who’s actually in charge. I know what I want. And I really know what I don’t want.”

(Sunt o mamă divorțată de 33 de ani cu un fiu, care este responsabilă de tot. Știu ce vreau. Și știu cu adevărat ce nu vreau.)

Adele a dat primul interviu după cinci ani. N-a vorbit cu un jurnalist din 2016. Între timp a fost măritată, a divorțat, e mamă singură, a venit pandemia… Acum, înapoi spre celebritate, e pregătită. Adele s-a întors și fanii ei pot răsufla ușurați – vine și albumul.

“Sunt gata, vreau cu adevărat ca oamenii să audă de data asta și versiunea mea a poveștii”. Prin cântec îi va explica fiului ei, când va avea 20 sau 30 de ani, cine e ea și de ce a ales să-i dea peste cap viața pentru a-și căuta fericirea. “Asta l-a făcut foarte nefericit uneori. Și pentru mine e o rană pe care nu știu dacă voi putea vreodată s-o vindec”.

Faptul că a slăbit 45 de kilograme în doi ani de zile, cumva în secret, în spatele ușilor închise, a șocat lumea și i-a dat ocazia să brodească povești.

Adele explică:

“Am slăbit din cauza anxietății mele. Făcând exerciții pur și simplu mă simțeam mai bine. N-a fost niciodată despre a slăbi, mereu a fost despre a deveni puternică și să-mi ofer cât mai mult timp în fiecare zi fără telefon.

Am devenit dependentă de exerciții. De trei ani, lucrez de 2-3 ori pe zi. Cu greutăți, dimineața, în mod normal fac după amiază cățărări sau bicicletă și apoi, seara, programul de cardio.

Eram practic fără job când făceam toate astea. Și am făcut-o cu antrenori. Știu că e un joc pentru bogați, că nu e posibil pentru o mulțime de oameni. Dar aveam nevoie să devin dependentă de ceva ca să-mi pun mintea în ordine. Aș fi putut să împletesc, dar n-am făcut-o.

Oamenii au fost șocați pentru că n-am împărtășit cu ei “călătoria” mea. Sunt obișnuiți cu cei care documentează totul pe Instagram și cei mai mulți dintre cei aflați în poziția mea ar fi făcut un contract foarte bănos cu un brand de diete. Dar mie nu mi-a păsat. Am făcut-o pentru mine și pentru nimeni altcineva. Așa încât de ce aș fi împărtășit? Nu găsesc asta fascinat, e corpul meu. Oamenii au tot vorbit despre corpul meu timp de 12 ani. Obișnuiau să vorbească despre el înainte de a slăbi. Dar, nah, nu-mi pasă. Nu trebuie să fii supraponderală ca să fii pozitivă față de corpul tău, poți fi așa având orice formă sau mărime.

E o întreagă industrie a uleiului de șarpe care prosperă pe seama mea. Toate poveștile scrise despre mine sunt false. E dezgustător. Sunt oameni care spun că m-au antrenat, de exemplu Pilates, și nu i-am văzut în viața mea. Și n-am ținut nicio dietă! Nici dieta Sirtfood*, nici post intermitent, nimic. Nimic. Dacă totuși am făcut ceva, am mâncat mai mult pentru că am avut un program fizic atât de greu. E ridicol tot ce s-a scris. Cred că asta se întâmplă pentru că oamenilor le place să portretizeze o femeie divorțată ca învârtindu-se fără niciun control. Pentru că ce e o femeie fără un soț? Ce porcărie!”

Corect! 🙂

Ascultați-o cântând I Drink Wine

sursa

(*Dieta Sirtfood se bazează pe o carte a lui Aidan Goggins și Glen Matten și se concentrează pe consumul de sirtfoods, un grup de „produse minunate” care includ opțiuni bogate în nutrienți, cum ar fi cacao, kale, căpșuni și cafea. Site-ul dietei susține că anumite alimente activează sirtuinele, un tip de proteină care se găsește în plante care protejează celulele împotriva inflamației, pentru a vă revigora metabolismul și a inversa îmbătrânirea.)Citiţi şi

Adele – I Drink Wine

Corina Ozon: „Literatura română a făcut parte mereu din circuitul literar internațional”

Liviana Tane: „Genul e o etichetă care n-ar trebui să condiționeze puterea, succesul sau satisfacția de orice fel”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro