Ai ratat Sfântul Valentin? Nu e totul pierdut, te salvează Dragobetele!

19 February 2019

Pentru toți bărbații care nu s-au dezmințit nici anul acesta și au trecut demni pe lângă Sfântul Valentin pentru că, vorba aceea, nu-i al nostru, e de împrumut și comercial și nu merită să-i dăm nicio atenție. Pentru toți acei bărbați care consideră că nu e nevoie de un Sfânt ca să-și arate iubirea, că o pot face în fiecare zi, fără niciun pretext, dar – ce să vezi? – nu o fac niciodată. Ba că au fost prea prinși, ba că era închis la cofetărie&florărie (coincidența naibii!), ba că nu au avut drum pe acolo, ba că n-au uitat, dar…, ba că… și ba că… Ei, bine, pentru toți acești bărbați am un singur mesaj: Trezirea!

Sfântul Valentin iubire cuplu

Da, da… trezirea la realitatea cuplului în care lâncezești. Așa e, nu ai nevoie de niciun impuls să-ți arăți sentimentele sau să celebrezi iubirea, dar asta nu înseamnă că fiecare zi destinată acesteia (că și așa nu sunt multe) nu ar trebui sărbătorită. În fond, de ce să nu profiți de ocazie pentru a face ceva deosebit, pentru a aduce puțin aer proaspăt în relație, pentru un refresh sau un update, cum vrei s-o iei? Așa că, de aceea îți zic, dacă ai ratat Sfântul Valentin și, deși ea nu ți-a reproșat nimic (sau poate că a făcut-o), tu te simți acum oarecum… ciudat și parcă îți pare rău că ai pierdut o ocazie s-o faci să zâmbească, hai să-ți spun ceva: Nu e totul pierdut! Peste câteva zile este Dragobetele! Sărbătoare neaoșă, de-a noastră, tradițională și încărcată de semnificații! Profită de pretext și fă-i o bucurie. De fapt, și ție, și ei, căci atunci când bucuria și emoțiile se împart la doi, în ciuda regulilor matematicii, se înmulțesc! Nu ai idee ce să faci? Mofturi, că doar ești băiat mare și știi foarte bine. Adu-ți aminte cum ai cucerit-o… hai, reîmprospătează-ți memoria și reîmprospătează-i-o și ei. Sunt sigură că-ți va mulțumi. Cum știe ea mai bine (și aici nu intru în detalii, ai înțeles tu!) sau cu gest care să dăinuie în… timp sau în memoria olfactivă! În orice caz, ideea este că vei primi mai multe decât vei da…

Așa că… Ce faci? Nu ai fugit să te pregătești?Citiţi şi

„Iubita, să dai un semn când rămâi singură…”

De fapt, tot ce îți dorești e să te pierzi în iubire și lumină…

O mai fi ceva?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

Comments are closed.

catchy.ro