Ai tenul gras? Dacă da, iată niște produse revoluționare

20 September 2017

Orice femeie știe că îngrijirea tenului poate reprezenta o adevărată provocare, mai ales dacă tenul este unul problematic, așa cum este cel gras. Primul pas în îngrijirea acestuia este o curățare corespunzătoare, ce ar trebui să fie făcută cu formule active, eficiente și organice, specializate în acțiunea împotriva sebumului.

Cu un amestec unic de ingrediente bioactive, organice și naturale, Dr. Organic a creat o gamă revoluționară 5 în 1 – Skin Clear – pentru tratamentul imperfecțiunilor, cu extract organic de Tea Tree și grapefruit ce:

✓Controlează excesul de sebum și aspectul lucios al pielii

✓Acțiune împotriva imperfecțiunilor

✓Reduce dimensiunea porilor

✓Îmbunătățește luminozitatea pielii

✓Reduce roșeața

Skin-Clear-group-render

SC-Treatment-Gel

Gama Skin Clear este testată dermatologic și este alcătuită din:

Gel tratament cu Tea Tree organic, Gel de curățare cu Tea Tree organic, Exfoliant cu Tea Tree, Mască cu cărbune și Tea Tree organic, Loțiune tonică purifiantă, Cremă hidratantă și pentru controlul aspectului uleios cu Tea Tree organic.

Dr. Organic transpune cu succes beneficiile plantelor în produsele sale, creând formule organice, fără compuși chimici dăunători (precum parabeni, SLS, ftalați, Polyethylene Glycol etc.), prietenoase cu pielea și mediul înconjurător. Acestea sunt disponibile în farmaciile Sensiblu.

Mai multe detalii găsiți aici.Citiţi şi

Filosofia tenului – pont de frumusețe

Frumusețea unei femei: când crezi, se întâmplă

Gama Hemp Oil de la Dr. Organic

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro