Anamaria Marinca, alături de Charlize Teron în The Old Guard

18 May 2020

The Old Guard este cel mai nou film cu Charlize Theron în care joacă și actrița Anamaria Marinca (în rolul Yanei), Otilia Mihărtescu din 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile,  filmul lui Cristian Mungiu premiat în 2007 la Cannes cu  Palme d’Or. Dar și Irma din Fury (2014) când a jucat alături de Brad Pitt. 

Filmul este bazat pe romanul grafic al lui Greg Rucka și este regizat de Gina Prince-Bythewood. Platforma de streaming Netflix a lansat deja primele imagini oficiale, iar filmul urmează să fie online din 10 iulie.

Charlize, 44, rănită la un deget în timpul filmărilor (octombrie, 2019)

„Din prima clipă în care am citit romanul grafic al lui Rucka, am simțit că există un potențial foarte mare pentru ca acest lucru să se simtă foarte relevant și să-l fac să pună câteva întrebări reale despre umanitate.” 

Din distribuţia The Old Guard mai fac parte Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts şi Chiwetel Ejiofor.

Ana Maria Marinca ©Gabriel Petrescu

Acțiunea filmului are în centru un grup de mercenari conduși de o războinică numită Andy (Charlize Theron). Aceștia au abilitatea misterioasă de a nu muri niciodată și luptă pentru a proteja lumea muritorilor timp de secole. Atunci când echipa este recrutată pentru a gestiona o misiune urgentă, iar abilitățile lor extraordinare sunt expuse, Andy și Nile (Kiki Layne), cel mai nou soldat din echipă, trebuie să apare grupul de amenințarea celor care își doresc să replice și să monetizeze puterea lor prin orice mijloace.

Citiți/ascultați aici cel mai recent (12 mai) interviu cu Anamaria. Citiţi şi

Primul proiect Netflix cu Meghan și Harry va fi foarte personal

Un incomod hibrid – Ava

Nominalizările pentru Globurile de Aur 2021

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro