Anumiți bărbați

29 July 2015

Corina OzonExistă bărbați care te sorb din pumn, ca pe cea mai dulce licoare. Sigur, fiecare femeie este prima licoare și cea mai dulce dintre toate cele sorbite. Sunt bărbații care au mereu mâinile în formă de cupă și au răbdarea unui mandarin, ca ele să se umple picătură cu picătură.  Ei nu-ți vor promite fericire eternă, ci de moment, și te vor cuceri cu surâsul cel mai fermecător din toată istoria surâsurilor văzute de tine, în drumurile tale dintre casă și serviciu. Vor dispărea cum au venit, cu un surâs și palmele goale.

Sunt bărbați care te vor doar pentru ei. La început e măgulitor, apoi observi că nu are nicio legătura cu iubirea. Ești o obsesie ținută în colivie. Pe aceștia îi recunoști ca fiind curtenitori, atenți la detalii. La început. Odată intrată în colivie, nu-i mai interesează decât să nu mai ieși de acolo.

Mai sunt bărbați care îți povestesc cu sinceritate încă de la primul dialog cât de rău se înțeleg cu soțiile lor. Aceștia te vor repede în pat, sexul nu e decât un mod de a uita de ei înșiși. Și, nu, nu mint că au căsnicii proaste. Se mint doar că pot să creadă că le pot duce. Îi recunoști din îmbrățișarea grăbită și orarul pe care și-l fac pentru partidele de sex.

Citiți și Anumite femei.

Există bărbați plini de angoase, în concubinaj cu propriile frustrări. Nu știu ce vor și vor face cumva să-ți iasă mereu în cale. Le place să fie mai mult singuri, neîntrebați, sunt inofensivi, analitici și preferă oricând o discuție plăcută unui sex sănătos.

femeie

Sunt și bărbații puternici, nu prin luptele pe care le câștigă cu demonii lor, ci prin funcțiile lor și contul bancar. Culeg femeile ca pe niște flori, cu două degete, și la fel de ușor le frâng. Îi știi imediat după vocea scăzută și atotștiutoare. Ei se visează la bătrânețe înțelepții fetelor cu suflete rătăcite și nu au nicio barieră în a avea mai multe relații deodată. Nu înseamnă că le și iese. Pentru că energia lor e secătuită demult de călătorii rapide și mâncare bună. Ei doar mimează cu artă crailâcul în lupta cu anii din tinerețe, când erau săraci.

Există bărbații care îți poartă de grijă și știu exact când să îți pună întrebări. Aceștia nu te vor presa niciodată, pentru că timpul pentru ei e măsurat în emoții. Îi recunoști după felul în care te privesc, nu ca pe obsesie, nu premiu, nu aventură, nu „încă una”, ci ca pe un suflet de femeie. Îi mai recunoști ușor pentru că, de obicei, nu sunt mereu disponibili, iar tu ești fereastra pe care ei o deschid dimineața către lume.

Nu, nu i-aș f*te pe toți. Pentru că sigur există bărbații care au câte puțin din toți aceștia. Cu ei ai merge până la capăt.

Pe Corina o găsiți și aici.Citiţi şi

Leon Dănăilă: “Dragii mei, mă tot întrebați care este secretul longevității mele. Vi-l spun chiar acum!”

Celor care acuză

După o vârstă, vin înfrânții la terapie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro