Anumite femei

Radu Tudor CiorneiExistă femei frumoase pe dinafară, dar și pe dinăuntru. Așa cum există femei urîte, rele, proaste, profitoare și nesimțite. Cu toate combinațiile de n luate cîte k. Însă azi n-o să vă vorbesc prea mult despre cele din urmă și cred că nu se va supăra nimeni.

Există femei cu rotunjimi molatice, care invită la mîngîieri concupiscente, așa cum există și femei zvelte, suple, feline, gata parcă să sară asupra unor prăzi închipuite precum ghepardul savanelor africane. Anumite femei, însă, știi că sunt ale tale, dincolo de trup, estetică, atribute fizice, numere la pantofi și rochie. Despre ele vreau să vă vorbesc azi.

Există femei tinere, nonșalante, gălăgioase și tonice, care te invită să le iubești feroce și pasional  precum un lift rapid ce străbate în mare viteză clădirile zvelte ale Manhattanului, există femei mature, luminoase, în privirile cărora ochiul format poate desluși voluptatea elegantă a experienței, femei ce te îmbie să le cercetezi cotloanele și secretele precum o vilă brincoveneasca pe sub bolțile căreia freamată îmbietoare iedera, așa cum există femeile pentru care viața nu mai are secrete, misterioase și încă atrăgătoare, ca un palat venețian ce te face să te întrebi oare ce drame și bucurii s-au succedat înlăuntrul zidurilor somptuoase, la lumina candelabrelor sau în vecinătatea discretă a abat-jour-urilor. Anumite femei, însă, sunt precum casa visurilor tale. Cu ele ești  în același timp rege, comediant, iubit, soldat și servitor.  Iubindu-le cuminte, frămîntîndu-le frenetic trupul sau privindu-le mîinile ce îmbătrînesc și ridurile discrete din jurul ochilor simți parfumul acela pe care îl are un singur loc: acasă.

Citiți și Anumiți bărbați.

Există femei care fac sex din obligație, ca niște păpuși gonflabile pe care le accesezi doar pentru că te-ai săturat de masturbare, care îți spun la un moment dat “știi, cred că ar trebui să zugrăvim tavanul“, există femei care găsesc orice motiv de a refuza sexul așa cum există femei pe care crezi că le poate sătura doar trupa de actori din filmul acela cu 300 de spartani (inclusiv tehnicienii, regizorul și bucătarii). Anumite femei, însă, printr-un singur gest sau privire te fac să plonjezi în timp ca într-o lagună din Capri, aducîndu-ți în fiecare celulă a trupului amintirea și promisiunea tuturor orgasmelor voastre trecute și viitoare.

cuplu vin

Există femei care, atunci cînd la o petrecere pierzi șirul paharelor de bourbon, ți le numără ele, iar la ieșirea din taxi îți șuieră în față, în timp ce bagă nervoase cheia în ușă: porcule puți că o distilerie, să nu cumva să vii în pat în seara asta, există femei cu care poți bea în liniște fără să te sîcîie vreodată nimic în afară de ficat și mahmureală, însă anumite femei, după o asemenea seară în care ți-a ținut companie la golitul paharelor însoțite de spumoase povești din tinerețe, în momentul în care scot cheia din poșeta, te sărută pasional, îți spun că adoră cînd miroși a whiskey, a tutun și a tine și, cu un gest scurt însoțit de un surîs mefistofelic îți flutură în față ochilor perechea de bikini scoși încă din taxi…

Așa cum spuneam, există femei și femei. Nu, nu vreau să le f_t pe toate, cu toate că unii ar spune rînjind sugestiv că nu, nu aș putea, dar ar fi bestial de încercat. Anumitor femei pe lîngă care am trecut fugar, prin gări, prin aeroporturi, lîngă care am petrecut ani de zile în bănci alăturate sau clase paralele sau pe care nu le-am văzut niciodată, lor vreau să le cer iertare pentru că nu sunt acum lîngă una dintre ele.  Nu, nu mă refer la suflete pereche și întîlniri astrale, ci doar la azi, care ar putea sau nu să fie urmat de un mîine, luna viitoare sau pînă cînd moartea ne va despărți. Vă cer iertare pentru că nu v-am recunoscut, pentru că nu v-am tras de mînecă, pentru că nu v-am smuls din mulțime ca un urs Grizzly ieșit la pescuit somoni, pentru că nu am stat sub ferestrele voastre ținînd un casetofon deasupra capului sau nu v-am desenat pe  cartoane iubirea, precum în Love Actually.

Există anumite femei cu care mergi pînă la capăt.

Pe Radu îl găsiți și aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Dragi părinți

Ziua orgasmului feminin

Cea mai utilă oglindă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. mihaela / 29 July 2015 22:00

  Comercial scris.
  Slab.

  Reply
 2. Cineva / 24 May 2015 17:49

  Da! Exista barbati, barbati adevarati in lumea asta care stiu sa recunoasca femeia… Ma bucur mereu cand descopar ca nu m-am inselat.

  Reply
 3. Flori / 23 May 2015 22:10

  Minunat scris! Multumesc! Chapeau!

  Reply
 4. Andra / 23 May 2015 22:03

  da, frumos…
  cand citesc asemenea randuri imi pare rau si mie ca am trecut poate, pe langa barbati care ar fi meritat sa fie remarcati …

  Reply
 5. nobody / 23 May 2015 20:55

  frumos. 🙂

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro