ARTmania – 28 – 29 iulie, Sibiu

26 July 2017

Transilvania Film aduce, în ediție specială în cadrul celei de-a 12-a ediții a Festivalului ARTmania (28-29 iulie), filmele Belgica (de Felix Van Groeningen, câștigătorul premiului pentru regie la Festivalul Sundance) și Goodnight Mommy (thriller psihologic, de Veronika Franz și Severin Fiala, a obținut nenumărate premii la ediția de anul trecut a Festivalului de Film Austriac, de la trofeul pentru regie și imagine, până la cel pentru machiaj, scenografie și trofeul pentru cel mai bun film). Proiecțiile sunt programate, în fiecare zi de festival, începând de la ora 15.00, în sala elegantă a Librăriei Habitus.

ARTmania 2017-HABITUS_TIFF

Librăria Habitus este locul unde s-au întâlnit cărțile, istoria și prietenia. Situată la subsolul Bisericii Romano-Catolice „Sfânta Treime” din Sibiu, spațiul a fost martorul unor momente istorice importante, încă din secolul 18, de la construire.

Programul integral al Festivalului, precum și artiștii invitați se găsesc aici.

Biletele pentru Festivalul ARTmania au fost puse în vânzare în rețelele Eventim.ro, myticket.ro, iabilet.ro și pe Kompostor.ro. În cea de-a doua perioada de pre-sale, prețul unui abonament este de 230 de lei, urmând ca la locație prețul sa fie de 250 lei.

Pentru această ediție, ARTmania Festival a pus în vânzare un număr limitat de bilete pe zi, la prețul de 140 lei.Citiţi şi

Cea mai deprimantă zi din an? Un moft!

Filmul „Câini” – proiecții de gală şi întâlniri cu publicul

Ziua Internaţională a Iei sărbătorită la Sibiu

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
633 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro