Astro-majorat

19 December 2011

Nu mai este o necunoscută pentru nimeni (sper!) faptul că astrologia ocupă un loc important în traseul personal al fiecăruia dintre noi. Interesul pentru astrologie se poate manifesta din momentul dezvoltării conştiinţei, în clipa în care o persoană poate începe să raţioneze. Dacă v-aţi îngrijorat, vă dau o veste bună. Oricine vrea să îşi diversifice cunoştinţele, indiferent de domeniu, care depune şi eforturi în această direcţie este considerat un spirit superior şi evoluat, iar astrologia ne ajută să creştem. Potrivit timpului ceresc, nu eşti considerat ca fiind adult până când nu treci de prima întoarcere saturniană, care se produce în jurul vârstei (pentru toţi) de 28-29 de ani. Aşadar, majoratul astrologic îl avem la 29 de ani, adică pe la jumătatea vieţii!

“Astrologia este considerată mama ştiinţelor şi în unele ţări, Israel sau  Marea Britanie, există chiar şi universităţi sau poţi să obţii un doctorat în astrologie”, ne-a explicat astrologul ieşean Alexandra Coman. La 29 de ani, Saturn de pe bolta cerească se suprapune peste cel din astrograma natală, de aceea este important acest moment. Saturn este marele procuror, cel care ne aduce teste pentru a vedea cum reacţionăm astfel încât la 29 de ani multe persoane trec prin evenimente importante de viaţă: pot apărea căsătorii sau divorţuri, unii devin părinţi sau se confruntă cu probleme de sănătate, intră în afaceri sau pleacă peste hotare. Dacă am primit avertismente, poate ar trebui să fim atenţi la vârsta de 29 de ani sau să dăm timpul înapoi şi să ne reamintim ce s-a întâmplat la majoratul nostru astrologic. “Dacă totuşi nu simţim o transformare specială, înseamnă fie că venim de pe o scara evolutivă înaltă sau pur şi simplu suntem atât de prinşi cu viaţa de zi cu zi încât nu mai conştientizăm prin ce trecem la nivel global”, a atras atenţia Alexandra.

La 29 de ani ne începem adevărata viaţă, e ca şi cum ne-am descoperit sinele. Ce facem la 40? Dar la 50 de ani? Ar trebui să ne bucurăm de ea şi să ne continuăm traseul ascendent. Însă nu mereu reuşim. E liberul nostru arbitru să ne căutăm identitatea . Fiecare dintre noi are ritmul său şi de asta cei din jur nu pot să-i judece pe alţii. Nu ar fi corect. “Cei care pierd vremea au de suferit fiindcă aici e ca la şcoală – nu înveţi , nu treci clasa. Sistemul are timp să aştepte”, ne-a tras de mânecă Alexandra Coman. Cum ne trezim? Ascultându-ne cu atenţie. În forul său interior, fiecare dintre noi ştie ce doreşte. Unul ştie că vrea să plece în străinătate, altul că vrea să-i ajute pe cei în suferinţă, alţii se înclină spre religie, alţii au moravuri uşoare. Fiecare are chemarea lui. Astrologia punctează elementele forte şi detrimentele unei hărţi. Astfel ne poate ajuta să ne bazăm pe talente, ne ajută să interacţionăm cu cei din jur, ne ajută să evităm anumite date fatidice pentru a începe o acţiune. Este un instrument extrem de important”, este convinsă Alexandra Coman. Sfatul ei este că trebuie să învăţăm să ne cunoaştem, iar dacă am ratat majoratul astrologic de la 29 de ani trebuie să încercăm să ne readucem pe linia de plutire cu forţele noastre. Următorul va fi peste alţi 29 de ani şi pentru mulţi dintre noi poate fi prea târziu. În definitiv, cu toţii ne dorim să avem o viaţă frumoasă, să iubim şi să fim iubiţi, iar astrele ne pot ajuta să obţinem toate aceste lucruri dacă ştim cum şi când să le cerem.Citiţi şi

Fii tu, fii slabă, uită-ți independența, lasă-te cucerită și alintată

4 decembrie 2021 – Eclipsă totală de soare în Săgetător (Lună Nouă): surprize!

Eclipsa inelară de soare în Gemeni, 10 iunie 2021 – puterea cuvântului bun, puterea cuvântului rău

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Adrian / 23 January 2012 18:52

  Alexandra pune punctul pe “i” referitor la intoarcerea lui Saturn. Sunt in mare masura de acord ca majoratul astrologic este dat de prima intoarcere Saturniana.
  Insa, cred ca Alexandra supraliciteaza cand spune ca “Aşadar, majoratul astrologic îl avem la 29 de ani, adică pe la jumătatea vieţii!” De regula, se considera ca viata unui om “normala” este formata de cel putin 72 de ani, adica un 1 minut cosmic din anul Platonian. Sau, unii considera ca “viata normala” se considera cand Uranus a parcurs un ciclu complet, cel de 84 de ani.
  Oricare din acestea ar fi referinta, cred ca sa consideri o viata la 58 de ani este destul de putin. Si, nu este deloc tarziu sa te trezesti si la 58 de ani. Mai ales ca intre 29 de ani – referinta pentru majoratul astrologic, si varsta de 58 de ani reprezentand a doua intoarcere a lui Saturn, mai sunt si alte examene & teste de trecut.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro