Băiatul ăsta frumos vorbește românește?

2 February 2018

Un bărbat tânăr și frumos, genul vedetă hollywoodiană. Nu greșești. Sigur l-ai văzut în “Marțianul” (șapte nominalizări la Oscar) alături de Matt Damon,  în “Lebăda Neagră”, alături de Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel și Ashton Kutcher, sau în „Captain America”, unde joacă într-un rol principal alături de Robert Downey Junior, Scarlet Johanson, Chris Evans, Hugo Weaving și Samuel L. Jackson. Film în care a primit chiar și câteva replici în limba română… Limba română? Da. Pentru că îl cheamă… Sebastian Stan și e actor american de origine română.

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982, în Constanța. S-a mutat la Viena împreună cu mama sa, când avea opt ani, iar la 10 ani a jucat primul rol în film, în „71 fragments of a Chronology of Chance” regizat de celebrul austriac Michael Haneke. Doi ani mai târziu, familia a plecat peste Ocean și s-a stabilit în Rockland County, New York. Sebastian a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey și a studiat la Globe Theater din Londra timp de un an.

Sebastian Stan_photo Matt Doyle

Sebastian Stan

Sebastian va fi invitatul de onoare al celei de-a doua ediții a American Independent Film Festival, care va avea loc la București între 27 aprilie și 3 mai 2018, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București.

Actorul va prezenta în premieră în România cel mai recent film al său, biopic-ul „I, Tonya”, regia Craig Gillespie, film cu trei nominalizări la Oscar, un Glob de Aur și cinci nominalizări la Premiile BAFTA. Stan joacă alături de Margot Robbie și Allison Janney în filmul despre cunoscuta patinatoare Tonya Harding.

Sebastian Stan_I Tonya

I, Tonya” va deschide American Independent Film Festival și va fi urmat de un dialog cu Sebastian Stan. Zic să nu ratăm! 🙂

Programul proiecțiilor și noutățile despre filmele și evenimentele din festival vor fi actualizate aici şi pe pagina de Facebook American Independent Film Festival.Citiţi şi

Am nevoie de tine ca de moarte!

Top zece – Cele mai frumoase filme romantice (III)

Nominalizările pentru Premiile Oscar 2018

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
713 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro