Bărbații adevărați iubesc ziua de 8 martie

8 March 2020

Bărbații adevărați iubesc ziua de 8 martie. Bărbații adevărați iubesc femeile din viața lor. Mama, sora, iubita (aici încadrez eu soția sau partenera), sora, colega, fiica. Ei știu că 8 martie este doar o altă zi în care pot fi recunoscători pentru toată frumusețea vieții pe care o trăiesc alături de ele.

Bărbații adevărați le aduc flori în orice zi a anului, dar de 8 martie știu că mai au încă un motiv să facă asta. Nu există bărbați adevărați care să nu fie mândri de faptul că viața le-a oferit o șansă atunci când au întâlnit-o pe “ea”. Bărbații adevărați se poartă frumos cu iubita lor, o sprijină și o ocrotesc. Ei își iubesc mama și o sună mereu, dar și de 8 martie. Ei știu că acesta e cel mai bun exemplu pentru a le arăta copiilor lor că iubirea e singura ancoră din viața lor.

Iubirea e cea care trece peste orice și mai ales, peste timp. Căci nu există timp mai potrivit pentru iubire decât orice moment în care se simt “cei mai iubiți dintre pământeni”. Ei știu că doi înseamnă de fapt unul. Că doi nu poate exista decât în și pentru iubire. Din iubire suntem născuți, și doar prin iubire ne salvăm.

Bărbații adevărați sunt generoși. Ei știu să aducă mângâiere și sprijin celor în nevoie. Ei știu că nu doar banii sunt totul. Ci doar un mijloc prin care își pot arăta iubirea. De aceea femeile adevărate iubite de bărbați adevărați nu se simt întregi fără ei. De aceea ele îi iubesc fără limite. Și de 8 martie. Și mereu. Doar așa suntem nemuritori.

Toate articolele Florinei, aici.

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Viața

Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

După 22 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro