Blestemul din familia cântăreței Whitney Houston lovește din nou – Nick Gordon, 30, găsit mort

2 January 2020

Fapte

Whitney Houston a avut o fiică, Bobbi Kristina, cu cântărețul Bobby Brown. După divorț, l-a adus în casa lor pe micul Nick Gordon de 12 ani, orfan, fără să-l adopte vreodată în întregime și fără să-l treacă mai târziu în testament, și l-a crescut împreună cu fiica ei.

– 2012, Whitney Houston, 48, este găsită înecată în cadă într-un hotel din Beverly Hills. Cauza morții – boala de inimă și cocaina au contribuit la deces.

– după moartea ei, Bobbi și Nick fac publică povestea de dragoste.

Bobbi Kristina Brown și Nick Gordon în 22 octombrie 2012, în New York

– 2015, Bobbi moare în împrejurări asemănătoare, la numai 22 de ani, după șase luni de comă. Cauza morții nu a fost elucidată – autopsia a relevat prezența drogurilor în corpul ei, dar nu se știe dacă a fost un accident, dacă a încercat să se sinucidă sau a fost omorâtă. Familia ei l-a acuzat pe Gordon că i-ar fi dat un cocteil toxic și ar fi întors-o cu fața în jos în cadă. Gordon n-a fost acuzat, dar a fost găsit responsabil și un judecător din Atlanta a decis o plată de 36 milioane de dolari către administratorii averii familiei Brown.

– 1 ianuarie 2020 – la cinci ani după ce Bobbi este găsită cu fața în jos într-o cadă, lipsită de reacții, vine vestea morții lui Nick Gordon, 30 de ani. Cauzele morții, încă necunoscute.

Later edit: se pare că a fost o supradoză. Citiţi şi

I Will Always Love You – viața unui cântec

Virginia Woolf – când mintea nu te mai lasă să trăiești

Anatomie d’une chute / Anatomy of a Fall

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro