Buy back de cărţi şi jucării la Diverta

26 August 2010

Veşti bune! Librăriile Diverta din toată ţara derulează până la sfârşitul lunii octombrie două campanii gândite cu cap şi făcute cu suflet, având ca temă cărţile şi jucăriile.

 

 • Dai carte, ai parte!

Dacă ai cărţi în stare bună, pe care le-ai citit, dar nu mai ai loc de ele şi ai vrea să-ţi primeneşti biblioteca, Diverta te ajută. Şi pe tine, şi pe cei care nu-şi pot cumpăra cărţi. Cele vechi vor umple rafturile goale ale bibliotecilor şcolare sau ale centrelor de copii şi bătrâni din oraşele partenere, iar tu, pentru fiecare carte veche pe care o duci la magazinele Diverta, primeşti câte un cupon de discount de 20% . Care se aplică doar cărţilor de la editurile partenere – Grup Editorial Corint, House of Guides,Trei, Humanitas, Curtea Veche, Nemira, Art, Pandora M, Injoy Books.

Amalia Buliga – CEO Diverta, afirma într-un interviu că succesul campaniei a fost peste aşteptări, iar scopul acesteia este nu numai de a “încuraja piaţa de carte”, împrospătând rafturile din toată ţara, ci şi să arate că nici cărţile vechi nu mor, uitate.

 • Facem schimb de jucării?

Într-un ton vesel şi atractiv, Diverta încurajează latura ludică a celor prea mici ca să se fi apucat de citit. “Facem schimb de jucării?” oferă vouchere de discount de 15% la jucăriile din Librăriile Diverta pentru fiecare jucărie nouă adusă la schimb. Este o bună ocazie pentru mame să-şi înveţe copiii mai mult decât jocul: jucăria de care ei s-au plictisit poate face fericit un copil mai puţin norocos, la care va ajunge jucăria donată.Citiţi şi

De ce sunt periculoase destăinuirile între femei

Românii, pe locul doi în topul cheltuitorilor de Crăciun

Must-have de vară

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,828 views

Your tuppence

 1. Oana / 26 August 2010 19:29

  Foarte tari programele:) educative si in acelasi timp si responsabilitate sociala. Felicitari Diverta! Asemenea campanii Catchy … jos palaria!

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro