Cam un milion de neveste sunt în căutare de… da, ați ghicit!

Constantin Cucu

11 June 2015

Domnul Ioan Rus ne atrage atenția asupra unui fapt îndeobşte necunoscut, respectiv libidoul sănătos al nevestei de fierar-betonist.

Conform uneia din competentele evaluări ale guvernului român, care ni s-a adresat azi prin gura numitului ministru, se pare că nevestele acelor fierar-betonişti care, în ciuda salariului minim pe economie din ce în ce mai frumos, aleg să plece să muncească în străinătate, devin curve.

Conform estimărilor ministeriale, nu mai puțin de un milion astfel de persoane străbat zilele astea drumurile patriei în căutare de p*lă.

Aparatele de măsurat castitatea ale guvernului Ponta au remarcat pe de alta parte că, atunci când fierar-betonistul ramâne acasă, la pet, bostan, meci şi palme peste cur aplicate preventiv doamnei, binecuvântarea abstinenței se pogoară peste amărâte.

Summer-Romance-2014-Bloggers-The-Wardrobe-Challenge-Danielle-Vanier-From-the-Corners-of-the-Curve-and-Fuller-Figure-Fuller-Bust

Din punga din care vorbea ministrul social-democrat s-a mai precizat şi faptul ca odraslele aceloraşi fierar-betonişti au şanse extrem de mari de a ajunge golani, practic cam la fel de mari cu cele ale unui aplicant la carnetul de membru PSD.

Cauza acestor nenorociri ar fi desigur salariul prea mare, de peste 1.000 de euro, primit de aceştia, salariu capabil a ravăşi mintea femeii şi a copiilor necopți, motive pentru care guvernarea pesedistă nici nu intenționează să îl implementeze vreodată la vreo categorie profesională din România.

Felicit pe această cale pe domnul Ioan Rus de a fi spus lucrurilor pe nume şi mai ales pe doamna mama lui de a fi fost suficient de reținută sexual (mai ales dacă o comparăm cu o nevasta tipică de fierar-betonist) cât să nu fi procreat decât un singur golan.Citiţi şi

Porcii de lângă noi. Curvele de lângă ei

Jeg, glumițe, dictatură

Educația în genunche

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
3,888 views

Your tuppence

 1. Elisabeta / 12 June 2015 23:17

  Subtil!

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply
 2. Dana / 12 June 2015 10:11

  Felicitari pentru sarcasm 🙂

  Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro