Când o iei razna din iubire

Andreea Petrescu

5 December 2012

O fată de 22 de ani din Texas, supărată foc că a fost părăsită după trei ani, în loc să-și vadă de drum sau, mă rog, să plângă trei luni – câte una pentru fiecare an de relație, ea şi le-a petrecut hărțuindu-l non stop pe fostul prieten. 

 Ostilitățile au decurs cam așa: în septembrie, bărbatul a depus prima plângere la poliţie, pe motiv că fosta prietenă îl suna de 20 până la 100 de ori pe zi. O lună mai târziu, omul a apelat din nou la poliţie, după ce fata ajunsese să îl sune de 750 de ori într-o singură zi (!) și să-i trimită sute de SMS-uri atât goale, cât şi pline cu ameninţări. Iar în noiembrie a depus a treia plângere, după ce aceasta îi expediase nu mai puţin de 126 de mesaje unul după altul. Trei zile mai târziu a fost îndemnat printr-un nou mesaj să-şi verifice rezervorul și a constatat că era plin cu… zahăr. Dar pe 26 noiembrie, calvarul avea să se sfârşească. Firește că nu la vreo pipă a păcii, fiindcă fata era gata de cascadorii: a urcat mașina aflată în fața casei unde locuia bărbatul cu familia lui pe un cric și a trimis un SMS amenințând că o va dărâma cu propria ei maşină. Bărbatul și-a trimis mama să negocieze, crezând că femeile se vor înțelege mai ușor. A crezut greșit, fiindcă fosta iubită a dat cu mașina peste fosta potențială viitoare soacră.

Final: fătuca a fost arestată, acuzată de hărţuire în formă agravantă, are ordin de restricţie şi de plătit o despăgubire de 65 de mii de dolari. Oare asta o va trezi și descuraja?

Răzbunarea o fi ea omenească și gustul ei, zice-se, dulce, și tuturor ne-o fi trecut prin cap s-o facem măcar o dată, devastator, numai că “cea mai bună răzbunare e să ai o viață fericită”. 🙂Citiţi şi

Nu vine nimeni să te salveze și tu știi asta…

După necazul cu hărțuirea globală

Cum pun reclamele gaz pe focul rivalității între femei

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
3,860 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro