Când o iei razna din iubire

5 December 2012

O fată de 22 de ani din Texas, supărată foc că a fost părăsită după trei ani, în loc să-și vadă de drum sau, mă rog, să plângă trei luni – câte una pentru fiecare an de relație, ea şi le-a petrecut hărțuindu-l non stop pe fostul prieten. 

 Ostilitățile au decurs cam așa: în septembrie, bărbatul a depus prima plângere la poliţie, pe motiv că fosta prietenă îl suna de 20 până la 100 de ori pe zi. O lună mai târziu, omul a apelat din nou la poliţie, după ce fata ajunsese să îl sune de 750 de ori într-o singură zi (!) și să-i trimită sute de SMS-uri atât goale, cât şi pline cu ameninţări. Iar în noiembrie a depus a treia plângere, după ce aceasta îi expediase nu mai puţin de 126 de mesaje unul după altul. Trei zile mai târziu a fost îndemnat printr-un nou mesaj să-şi verifice rezervorul și a constatat că era plin cu… zahăr. Dar pe 26 noiembrie, calvarul avea să se sfârşească. Firește că nu la vreo pipă a păcii, fiindcă fata era gata de cascadorii: a urcat mașina aflată în fața casei unde locuia bărbatul cu familia lui pe un cric și a trimis un SMS amenințând că o va dărâma cu propria ei maşină. Bărbatul și-a trimis mama să negocieze, crezând că femeile se vor înțelege mai ușor. A crezut greșit, fiindcă fosta iubită a dat cu mașina peste fosta potențială viitoare soacră.

Final: fătuca a fost arestată, acuzată de hărţuire în formă agravantă, are ordin de restricţie şi de plătit o despăgubire de 65 de mii de dolari. Oare asta o va trezi și descuraja?

Răzbunarea o fi ea omenească și gustul ei, zice-se, dulce, și tuturor ne-o fi trecut prin cap s-o facem măcar o dată, devastator, numai că “cea mai bună răzbunare e să ai o viață fericită”. 🙂Citiţi şi

Fin del Mundo (3)

Greșeala lui Julien

Amantele iubesc cel mai sincer

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro