Milionari, rămâneţi fără cazare la JO 2012!

6 April 2012

Mai puţin de patru luni până pe 27 iulie, când la Londra se va da stratul Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de Vară. Dacă aveţi vreun prieten căruia i se potriveşte apelul din titlu, revista Forbes a identificat câteva hoteluri de lux care încă mai au locuri libere. Nu pentru mult timp se pare…

1. Claridge’s

Localizat în Mayfair, acest hotel de cinci stele este foarte apreciat pentru stilul său Art-Deco și a fost inclus, în 2010, în Condé Nast Traveller Gold List, ca fiind “hotelul britanic cu cele mai bune camere”. Hotelul mai are camere disponibile pe perioada Jocurilor Olimpice, la un preț de 730 EUR pentru o cameră dublă și 1250 EUR pentru un apartament, cu condiţia ca rezervarea să fie pentru cel puţin cinci nopţi.

2. The Savoy

The Savoy este un etalon al stilului britanic şi, cel puţin pentru moment, Savoy nu este complet ocupat. Spre deosebire de Claridge’s, acest hotel nu impune o perioadă minimă de ședere, însă compensează prin tarifele mult mai mari percepute în perioada Jocurilor Olimpice. Un apartament de lux din care poți admira râul Tamisa ajunge la înfricoșătorul preț de 3350 Euro/noapte.

3. The Ritz London

În cazul în care Claridge’s vi se pare prea pretențios și Savoy mult prea scump, Ritz poate fi soluția ideală. Nu prea ai cum să fii nemulțumit de Ritz, mai ales că acceptă rezervări pe o singură noapte în perioada Olimpiadei. Prețurile variază între 900 și 4000 de Euro.

4. The Connaught

Un alt hotel localizat în Mayfair, care impune regula de minimum cinci nopți. Probabil e un trend care a prins doar în anumite zone ale capitalei britanice. Connaught are în continuare camere libere, la aproximativ 1250 Euro/noapte. Restul e matematică.

5. Cliveden

Dacă celelalte opțiuni vi s-au părut prea scumpe, există și un hotel cu prețuri mai omenoase. Aflat ceva mai departe, la 45 de minute de centrul Londrei, Cliveden oferă pachete speciale de cazare pentru Jocurile Olimpice. Perioada minimă de ședere este de trei nopți, iar prețurile variază între 400 și 900 de Euro pe noapte.

Acum, ce să vă mai spunem, când ai bani, alegerile ţin doar de culoarea tapetului sau a ochilor concierge-ului… Citiţi şi

Virginia Woolf – când mintea nu te mai lasă să trăiești

Singurul lucru cu care omul se poate obișnui și de care nu se plictisește este LUXUL. Paris și Londra de Crăciun

Dacă n-au avut voie să participe la Jocurile Olimpice, grecoaicele și-au făcut propriile jocuri

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro