Ce-ai face dacă ai avea două ore libere în seara asta?

6 April 2012

Întrebarea a fost recent adresată cititoarelor Huffington Post, într-un sondaj menit să măsoare nivelul atracţiei faţă de partenerul de viaţă. Iar rezultatele nu sunt deloc măgulitoare: doar un sfert au răspuns că ar face dragoste, în timp ce restul au declarat că ar face orice altceva, varianta preferată fiind totuşi lectura.

couple reading

Cât priveşte atracţia pe care o mai simt americancele faţă de parteneri, pe o scară la 1 la 10, aproape 20% au bifat 1, peste jumătate au dat note mai mici de 5 şi doar 13% au dat nota maximă. În traducere liberă – jale! Slabă consolare să aflăm că lipsa libidoului în relațiile de lungă durată și dezinteresul faţă de sex sunt foarte răspândite carevasăzică.

Singura diferenţă faţă de americance este că, deşi sunt destule şi româncele cărora nu le place sau chiar urăsc să aibă relații intime cu soții lor, cum nu le chestionează nimeni cu privire la un subiect încă tabu, nu vom afla niciodată ce ar prefera ele să facă  în loc de.

Oricum, nevestele care au crezut că “sunt lucruri mai importante decât sexul într-o căsnicie” au aflat deja că sexul, ofensat, s-a mutat înafara ei. Iar pentru cele care speră că “atracția față de soțul meu o să revină după ce mai cresc copiii”, avem o altă veste proastă: ei, bine, nu revine niciodată în timp util.

Deci, ce-ai face dacă ai avea două ore libere în seara asta?Citiţi şi

Poate fi iubirea greșită?

Adam și Eva

Iubirea asta-i o imensă dilemă. Cu coarne

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
4,891 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro