Ce are ea şi nu am eu…

15 July 2016

Felicia DuțăCe are ea şi nu am eu? Ea te întâmpină cu zâmbetul pe buze când vii acasă, îţi sare în braţe şi este fericită că te vede. Îţi pregăteşte mâncăruri delicioase şi ţi le serveşte zâmbitoare, frumos aranjate în farfurie. Din casa ei nu lipsesc prăjiturile făcute pentru tine. Casa ei este frumos aranjată şi tot timpul curată. Are flori proaspete mereu pe masă. Ea nu se supără când întârzii şi nu te sună să te întrebe unde eşti. Când vii nervos acasă, te întreabă drăgăstos ce ţi s-a întâmplat, îţi masează afectuos umerii şi îţi ascultă problemele. Ea nu este niciodată nervoasă sau supărată, problemele tale sunt mereu importante. Pe ea nu o doare niciodată capul, nu stă îmbufnată că nu i-ai rostit şoapte de dragoste, este mereu dispusă să faceţi orice vrei tu.

Mai ţii minte? Eram şi eu aşa…

amanta

După 20 ani, doi copii şi două joburi, realizez că m-am transformat în… tine. În ceea ce ar fi trebuit să fii tu pentru noi. M-am străduit să acopăr golul cu mai mult din mine şi am lăsat în mine un gol.

O vreau şi eu pe ea, mereu zâmbitoare, mereu disponibilă, mereu cu casa împodobită frumos, cu mirosuri aromate şi îmbietoare venind din bucătărie, mereu frumoasă şi aranjată.

Vreau să o îmbrăţişez şi să plâng… cum nu am mai plâns de mult. Eu ştiu cum e să fii ea, ea însă nu ştie încă cum este să fiu eu…

Mă întreb… oare îţi mângâie tot cu atâta dragoste tâmplele albe?

Și tu poți scrie pe Catchy!  🙂 Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Dragostea e fiica ploii

Cine ți-a spus că trebuie să te dezbraci ca să faci dragoste?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro