Ce-şi doreşte sufletul tău de femeie la acest final de an

21 December 2016

Draga mea, sunt sigură că acest sfârşit de an aduce multă alergătură pentru tine. Cadourile pe care te gândeşti să le oferi celor dragi sunt prilej de emoţii, dar şi multă frenezie.

Nu mă îndoiesc că şi în acest an creativitatea şi priceperea ta îi va surprinde plăcut pe cei cărora te gândeşti să le faci o surpriză. Însă aş vrea să nu uiţi că tu însăţi eşti un cadou pentru ei. Feminitatea exprimată cu gingăşie, naturaleţe şi din plin chiar este percepută ca un dar: aduce zâmbetul pe buzele celor ce te privesc, aduce dorinţa de frumos în suflet, aduce curaj, iubire, inspiraţie şi dorinţa de a fi mai bun în inimile bărbaţilor.

femeie

Şi pentru ca acest cadou al feminităţii tale să strălucească la adevărata lui valoare, mi-aş dori să îl vezi, să-l accepţi, să-l onorezi şi să te ocupi cu grijă de el. Opreşte-te, aşadar, din această goană după cadouri şi oferă-ţi un răgaz. Ascultă-te cu atenţie şi înţelege ce-şi doreşte sufletul tău de femeie la acest final de an. Ai putea începe prin a-ţi oferi ţie însăţi, întâi de toate, un cadou. Îl meriţi! Vei fi surprinsă, poate, să afli că ceea ce-ţi doreşti, de fapt, cel mai mult, nu este neapărat un cadou material: o rochie, o poşetă nouă sau o pereche de pantofi. Acest cadou poate fi sub orice formă: o zi de odihnă şi răsfăţ în intimitatea casei tale, un concert de colinde, o plimbare prin parc, o ieşire cu fetele în oraş etc. Abia apoi, din sufletul tău împlinit, va izvorî adevăratul cadou pentru cei dragi.

Aşadar, înainte de a oferi orice cadou material, dăruieşte-te pe tine! Cu tot ceea ce eşti cu adevărat şi în tot ceea ce ai mai frumos. Descoperă-te celor dragi cu iubire şi dezvăluie minunile sufletului tău. Fii mâna care mângâie, cuvântul care alină, frumuseţea care inspiră, strălucirea care trezeşte. Străluceşte în lumina frumuseţii tale şi ei vor avea parte de cel mai frumos cadou de sărbători.

Guest post by Valeria Vîrlan – psihoterapeut integrativ şi psiholog

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Sub o fotografie mi-au scris: ce urât îmbătrânești, ești oribilă!

Bine ai venit 2021, eu sunt aici!

Oricine ar spune că trăim în păcat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Milli / 22 December 2016 20:32

  Frumos Imbold pentru cele care mai devreme sau mai tarziu vor citi acest articol. Meditatia pe care o presupune m-a atins la coarda cea mai sensibila. Multumesc ??

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro