Cinci tipuri de burlaci atractivi care… trebuie evitați

28 May 2019

Cuvântul „burlac” în sine dă fiori femeilor, indiferent de vârstă şi aspiraţii. Imaginaţia lucrează febril, tentaţia şi provocarea îşi dau mâna: e vorba de un bărbat singur, şi deci disponibil 100%, care însă are o filosofie de viaţă rigidă ce se bazează pe excluderea prezenţei feminine din aspectele serioase ale vieţii sale. Iar femeile tocmai asta vor, să-l înhaţe şi să-l responsabilizeze… Cumva se aseamănă cu alt vis secret al femeilor – acela de converti un homosexual la heterosexualitate doar prin puterea propriei seducţii, un fel de confirmare supremă a propriei valori feminine.

Dar… şi există un mare dar, există câteva tipuri de burlaci care, oricât de atractivi ar fi, trebuie evitați. Trebuie. Doar dacă nu ai de gând să te distrezi doar pentru o noapte şi atât, bineînţeles.

  1. Burlacul „bărbat ideal”

E atent, ştie să asculte, grijuliu cu tine, elegant, dar şi priceput la toate treburile casnice. Este heterosexual convins şi declară că găsirea femeii ideale a devenit posibilă odată ce te-a cunoscut. Însă… poate stai vizavi de el şi nu vrea să te oboseşti să treci zilnic strada sau poate serviciul te consumă atât de mult, încât el nu vrea să îţi fie o povară în plus, așa că te iubește… de la distanță. Dar etern, nu așa… te poţi baza pe el în… plan virtual şi cam atât.

bărbat trandafir

  1. Burlacul „rău”

Ziua şi iubita… cele norocoase prind poate două întâlniri (că, na, are şi el zile mai proaste). Arată bine, îşi lucrează corpul la sală, are un job bun. E stăpân pe el însuși și emană o sexualitate greu de ignorat. Te seduce rapid, cu un zâmbet în colțul gurii și cu un pahar de whisky malt în mână. Și nici nu-i e greu s-o facă, pentru că nu întrece măsura cel puțin când comandă de pe https://www.bautura-online.ro. Și știe că acest gen de autocontrol face parte din farmecul său. Doar că timpul petrecut cu el este atât de scurt, că nici nu-ţi dai seama când te trezeşti cu chiloţii în mână şi cu uşa închisă. În spatele tău.

  1. Burlacul „profitor”

Ar avea nevoie de o femeie care să-l îngrijească, mai ales că mamiţica nu mai face faţă. O menajeră costă bani şi el nu are. Însă are „iubite” sezoniere care apucă să-i pună casa la punct, să-i spele şi să-i calce cămăşile, să-i gătească o săptămână-două, poate şi câteva luni, până când îşi epuizează cunoştinţele în domeniu. Başca că aduc şi o contribuţie interesantă la bugetul comun proaspăt înfiinţat – la care participarea sa tinde puternic spre zero. Şi când cred că, gata, au bărbatul lor, aşa cum le-a învăţat mama că este un bărbat serios căruia trebuie să-i slujeşti cu credinţă, pac!, apare alta şi mai disperată şi mai dispusă şi cu un serviciu şi mai bun. Aşa că îşi împăturesc şorţul de bucătărie, îşi iau staţia de călcat la spinare şi p-aci le e drumul!

  1. Burlacul „boem”

E artist neînţeles (nu contează în ce domeniu pretinde că activează). Iubeşte „femeia”, conceptul de femeie, mai exact. Iubeşte iubirea şi suferă ca obligaţie a vieţii sale profunde. Orice tentativă de a fi fericit lângă o femeie îl scoate din minţi, aşa că este obligat să i-o taie din faşă. Mă rog, nu chiar din faşă, că nu ar avea niciun haz… Poate că ajunge să-i facă portretul, să-i scrie o poezie, să-i compună un cântec. Şi o părăseşte fix în seara în care i le dedică…

  1. Burlacul… însurat

Îşi scoate verigheta şi când duce gunoiul. Este disponibil la maxim, atât timp cât nu interferează nimeni cu viaţa sa de familist convins. Dacă femeia se mulţumeşte cu ieşiri secrete, dar mai ales cu vizite scurte şi precise la ea acasă, cu fursescuri de la supermarket şi poate cu vreo floare de la reduceri, a doua zi după 1 sau 8 martie, e perfect. Dacă nu… găseşte el alta repede, nicio problemă!

Şi… bonus:

Burlacul pensionar

Exact ca în bancul ăla, are unde, se minte că are şi cu cine, dar, cu siguranţă, nu mai are… cu ce. Şi totuşi, nu scuteşte nicio prezenţă feminină de libidinosul lui rânjet umed şi de hulpave priviri indecente, groteşti la vârsta la care drumul către un pampers sănătos este mai scurt decât cel către femeia la care băleşte – cu excepţia doamnei cu coasa, să ne-nţelegem. Dacă însă se dă a fi potent (financiar, ce-ați crezut?), atunci e altă treabă, trag mândrele la el ca muștele la miere… atât că, de obicei, cam rămân cu buza aia siliconată si mai umflată…

Am zis că lista rămâne deschisă? Am zis.Citiţi şi

Ce faci când te muți peste hotare? Top sfaturi pentru petrecerea timpului liber într-o țară nouă

Nu e nimic în neregulă cu tine dacă nu vrei copii

Vă salută o amantă oarecare

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro