Complicitatea aceea dulce

28 March 2014

Mirela ReteganCum definești relația noastră în trei cuvinte? “EU, TU, NOI!” a fost răspunsul dat pe nerăsuflate.

Mi-a luat trei secunde să mă dezmeticesc. Deja proiectasem câteva răspunsuri posibile – deformație profesională (atunci când un jurnalist gândește o întrebare ia în calcul automat și posibilele răspunsuri, ca să o pregăteascā pe următoarea).

Mi s-a părut răspunsul complet. Și fără nevoia unei alte întrebări ajutătoare. Da. De fapt așa e. Asta îmi doresc. Să-mi văd de treburile mele, de viața mea, de visele mele, de copilul meu, prietenii mei, pasiunile mele, nimic din ce am EU bun să nu fie nevoit să se schimbe pentru că în viața mea ai apărut tu. Ideal ar fi să faci și tu același lucru – să-ți cultivi prieteniile, să-ți vezi de hobby-uri, de familie, de probleme și de bucurii, fără să renunți la nimic de dragul meu sau al nostru și împotriva a ceea ce vrei TU. NOI – sunt toate lucrurile minunate care ar trebui să lege doi oameni. Este complicitatea aceea dulce care face ca doi oameni aflați într-o relație să nu aibă nevoie de prea multe explicații, spre deloc. NOI trebuie să însemne bucuria de-a tria lucrurile care se întâmplă firesc, normal și simplu.

complicitate

Dacă am reuși să respectăm cele trei elemente, să ne îngrijim ca ele să nu se confunde și să-și păstreze conturul și conținutul, cred că am avea relații fericite. Dacă am reuși să ne mulțumim cu EU fără să cerem ceva de la celălat, dacā TU ar fi independent și nu ar mai trăi sentimentul de vinovăție pentru ceea ce crede că așteaptă celălalt și dacă am reuși să ne bucurăm pur și simplu de NOI, am trăi relația perfectă.

Pur și simplu.

Pe Mirela o găsiți, toată, aici.Citiţi şi

Locul meu

Într-o zi, m-am trezit singur cu tine lângă mine

Pentru ăsta mi-am consumat atâta energie?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
737 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro