Concertul Amy Winehouse la Bucureşti anulat oficial

21 June 2011

După incidentul din Belgrad, când Amy Winehouse a urcat pe scenă într-o stare de ebrietate evidentă, nereuşind să termine nicio piesă începută, organizatorii români sperau totuşi că, până în august, când era programat concertul din Bucureşti, artista britanică va avea timp să-şi revină. Încă de ieri seară, în mediile interesate circula vestea că întregul turneu va fi anulat, informaţie confirmată oficial astăzi, la ora 13, printr-un comunicat de presă dat de organizatorul român, Events.

Suntem alături de fanii din România care aşteptau cu nerăbdare acest concert şi se simt dezamăgiţi în aceste momente, dar decizia managementului a fost luată după o atentă analiză, ţinând cont că perioada de recuperare a artistei ar fi fost prea scurtă ca ea să susţină un show în România la potenţialul său maxim. Sperăm ca Amy să depăşească acest moment cu sprijinul familiei, spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Amy Winehouse anulează toate apariţiile programate în cadrul turneului său. Întreaga sa echipă va face tot ce se poate pentru a o ajuta să-şi revină. Îi vom acorda oricât timp are nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple, au declarat reprezentanţii artistei britanice, într-un mesaj adresat tuturor fanilor din ţările în care Amy Winehouse ar fi urmat să concerteze în această vară.

Posesorii biletelor pentru concertul programat la Bucureşti îşi pot recupera contravaloarea lor de la punctele de vânzare din reţeaua Eventim de unde le-au achiziţionat. În cazul biletelor cumpărate online, contravaloarea lor poate fi recuperată contactând reţeaua Eventim la adresa de mail contact[@]eventim[.]ro sau la numărul de telefon 021 250 10 08. Perioada rezervată rambursării biletelor începe de luni, 27 iunie 2011, şi durează până pe 15 august 2011, inclusiv.

Vă invităm să citiţi mai multe aiciCitiţi şi

Cu infinită tristețe și cu mare scârbă

Salutări de la Napoli

30 septembrie – 30 octombrie, XR month – Bucureștiul în realitate augmentată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. lucy_b / 23 June 2011 20:32

    Era de asteptat… fata chiar are probleme mari cu drogurile si alcoolul. Mare pacat de vocea ei!

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro