Cu ce dai gata un bărbat

14 January 2017

Vei spune poate “cu vorbele”, încrezătoare în aceste splendide deschizătoare de drum spre mintea lui. Esențial, dar nu mereu de ajuns. Atâtea femei cu replici sclipitoare rămân neînsoțite în viață.

Vei spune poate cu “ochii, buzele sau alte reliefuri ale trupului”. Da, redutabile arme ale seducției, ai fost dăruită de natură, are un bărbat ce admira și dori, dar tot nu e de ajuns. Pentru că fiecare femeie este mai mult decât suma atu-urilor ei naturale.

Vei spune poate “cu parfumul” și nu ești departe de o altă parte din adevăr. Pentru că bărbatul acela ar putea înțelege, doar adulmecându-te, cât ești de tandră ori sălbatică, pasională sau rezervată și sofisticată. Și, fermecat, ar putea intra în joc.

cămașă copy

Vei spune poate cu “felul în care mă îmbrac”. Și iată, în sârșit, piesa lipsă din puzzle-ul seducției, “întregitoarea”. Ce rol minunat le revine hainelor, nu-i așa? Că “Piele de măgar” (prințesa îmbrăcată într-o piele de măgar) e doar o poveste… 🙂

Și, din toate piesele care ar trebui să compună garderoba unei femei care a învățat ceva din tot ce-a văzut în viața ei, cămașa sau bluza elegantă simplă, virginală, n-ar trebui să lipsească. Or, piesele astea sunt de multe ori cenușăreasa din dulap. Pentru că, pe de o parte, e greu de păstrat cele două calități fără de care își pierd puterea: albul imaculat și ținuta impecabilă (trebuie să fii prietenă cu fierul de călcat). Iar pe de altă parte, albul… nu e culoare. Dar ce transformare miraculoasă se petrece pe loc, dacă știi s-o accesorizezi… O eșarfă, o pereche de butoni, o curea care să marcheze linia de separare de niște fuste elegante sau pantaloni, și contrastele își vor face efectul. Ai ieșit din anonimat mai repede decât dacă ai fluiera într-o biserică… 🙂

Iar ultimii, dar nu cei de pe urmă, sunt… pantofii, daaaa! Despre care am putea vorbi fără sfârșit, dacă nu chiar cheltui fără sfârșit.

Să aveți un an minunat, în care să-l cuceriți și să-l păstrați pe bărbatul vieții voastre!Citiţi şi

Știu că te-ai urca într-un avion și pentru mine…

M-am înșelat

Vor inelul și vor statutul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
18,412 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro