Cu cine, ce, când, unde, de ce… gaaataaaaaaa, până aici!

22 June 2016

liana vatamanu (2)Sunt în concediu. Și cum sunt învățată să am mereu ceva de făcut, îmi caut de treabă prin casă vreo două zile, până plec undeva mai departe. E cald, prea cald, sunt plictisită de tot și de toate. Stau în casă, ce altceva să fac pe vremea asta. La televizor, nimic. Dar nimic!

Mă uit pe net, mai nimic care să-mi stârneasca interesul.

Mai mult chiar. Mă enervează. M-a pus „ăl cu coarne”, să dau like la diverse pagini, așa… în dorul lelii, să mai văd câte ceva, mi-am zis eu…

Dar gata! Mi-ajunge! În două ore sunt tobă de informații… M-am săturat, nu mai încap în mine toate sfaturile, părerile, indicațiile, știrile etc., pe care le tot citesc peste tot pe paginile astea!

E de-ajuns să vezi titlurile! Bombă! Șoc! Teroare! Incredibil! Miracol! Fenomenal! Senzațional!

femeie disperata

Și-am citit:

Cum să slăbești, cum să te îngrași, ce să mănânci, cum să mănânci, când să mănânci, ce să nu mănânci, ce să bei, cum să bei, când să bei, cum să zâmbești și cum să cucerești pe unul de-ai pus ochii pe el, cu ce să te îmbraci, cu ce să nu te îmbraci, când să te îmbraci, când să te dezbraci, cum să întinerești, cum să îmbătrânești, ce să vorbești, cum și cu cine să vorbești, când și cum să adormi, cu cine, ce, când, care, unde, de ce… gaaataaaaaaa! Până aici! Refuz să mai înghit toți atotștiutorii ăștia, vorbesc despre ăștia care nu înțeleg că fiecare dintre noi știe ce e mai bine pentru el! Că fiecare dintre noi e unicat și că noi, femeile, nu suntem făcute după un șablon. Eu, una, știu că mi s-a acrit de ei! Deci, dau peste tot dislike!

Îmi rămân doar cinci pagini care merită urmărite.

Celorlalți le zic:

Lăsaţi-mă, fraților, să-mi trăiesc viața, că dacă mă iau după voi, sunt bolnavă, sunt prea grasă, sunt prea slabă, sunt nebună, o tâmpită care habar nu are ce e cu ea, nu știe să trăiască singură, trebuie să-i spui să respire, că, dacă nu respiră, crapă dracu’ și ea nu știe asta…

Și dacă mai citesc dintr-astea, ajung să mă întreb: eu ce să fac cu viața mea? N-ar fi mai bine s-o dau ăstora care știu cum s-o trăiască? Ăstora care le știu pe toate, chiar și ce e mai bine pentru mine? Ăstora care ar fi în stare să-și vândă și mama pentru ceva atenție? Noooo… ăstora, dislike!

Hai să mai vedem niște bloguri! Dar nu de alea cu sfaturi! De alea care merită un like.

Pe urmă, poate caut un film vechi? Da. Poate… Tanamera – Lion of Singapore. De revăzut, desigur. Pentru că… merită un mare like!

Și like pentru stilul meu de viață! Pentru că am ales să trăiesc așa cum simt eu! Nu cum „simt” și gândesc alții pentru mine.

Pe Liana o găsiţi întreagă aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Poate-mi trece

Când am verificat ultima dată, copilul era al meu, nu al tău

M-am îndrăgostit de o femeie măritată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro