Cum să furi bijuterii în zece paşi

23 October 2013

Maşini… maşini. Doamnele iubesc automobilele, mai ales dacă acestea le oferă, pe lângă siguranţă, adevărata plăcere de a conduce un bolid. Pentru că femeile sunt puternice şi nu au de ce să ascundă asta. BMW este primul constructor auto care a oferit un sistem de navigaţie integrat, încă din 1994, când acesta a devenit disponibil pentru BMW Seria 7. Sistemele de navigaţie  BMW s-au dezvoltat continuu de la acel moment, în prezent orientarea pe traseu fiind doar una dintre funcţiile îndeplinite de noul sistem ConnectedDrive pentru a interconecta conducătorul şi automobilul la lumea înconjurătoare.

În ciuda masculinităţii făţişe pe care BMW a promovat-o dintotdeauna, fie prin design, fie prin performanţele motrice, nu ne este deloc străină atracţia pe care acest brand o are asupra femeilor şi, mai cu seamă, asupra româncelor. Senzaţia de siguranţă şi aspectul impozant pe care ţi le inspiră o maşină BMW sunt greu de concurat şi dificil de combătut în hăţişurile decizionale ale doamnelor pasionate de maşini.

BMW Vision ConnectedDrive

Pentru o femeie, maşina este departe de a fi un simplu mijloc de transport personal, menit să faciliteze deplasarea din punctul A în punctul B. Maşina unei femei este orice altceva, înainte de a fi un automobil. Îi putem spune birou mobil sau doar cafenea în perpetuă mişcare, la fel cum, alteori, o putem numi creşă, depozit alimentar sau, simplu, coafor ambulant ori salon de machiaj. Fie că o foloseşte pentru a lăsa copiii în grija educatoarei sau doar pentru a tâlhări un bijutier naiv, în toate formele şi sub orice aspect, maşina femeii este un întreg univers matriarhal pe roţi.

N-am putea garanta că BMW s-a gândit exclusiv la nevoile doamnelor posesoare de permise auto atunci când a dezvoltat noua generaţie a sistemului ConnectedDrive. Dar nici nu putem afirma că iubitoarele brand-ului au fost neglijate, iar asta ne-o demostează facilitățile pe care le integrează noul ConnectedDrive. Conceptul inovativ al Grupului BMW dezvoltă tehnologia de mâine pentru automobilele de azi, combinând servicii de asistenţă la conducere, conectivitate şi navigaţie, într-un complex al mobilităţii, siguranţei şi bucuriei de a conduce.

Dacă tot am adus vorba de bijuterii şi v-am lăsat să aşteptaţi nepermis de mult pentru a vă lămuri conexiunea, „La următoarea, mergeţi tot înainte!“, pentru a vizualiza o mostră a campaniei publicitare realizate de Grupul BMW pentru promoarea ConnectedDrive.Citiţi şi

“Citește-mi broșa!” sau diplomația broșelor

Fusta și volanul

A murit designerul japonez Issey Miyake

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro