Cum să îţi dresezi fata cu dragonul

13 November 2013

Prezentat cu aura emo “Un film de Crăciun care să te facă să te simţi prost”, ecranizarea primului roman din trilogia de mare succes a scriitorului suedez Stieg Larsson promite o investigaţie în universul brutal al familiei unui bogătaş în care în urmă cu 40 de ani a avut loc o crimă încă nesoluţionată. Investigatorii sunt un ziarist ratat şi o punkeriţă plină de piercinguri şi tatuaje, a căror prezenţă în sânul familiei de înavuţiţi distanţi nu poate fi decât deosebit de primejdioasă.

Pe măsură ce află secretele familiei, improbabilii companioni încep să mai înţeleagă şi că s-au băgat într-o afacere care îi depăşeşte şi merge până la niveluri neînchipuite. Haloul de James Bond al lui Daniel Craig îl va ajuta însă cu siguranţă în această nouă aventură a regizorului David Fincher. Un Oscar şi încă patru nominalizări au înnobilat acest thriller întunecat care adună în acelaşi loc hackeri, criminali în serie şi tatuajul titular, a cărui amplasare, anatomic vorbind, pe mine, unul, deja m-a făcut curios.

 Citiţi şi

Înapoi în anii nopților magice

Horoscopul chinezesc pentru 2024 – Anul Dragonului de Lemn

Cum va fi 2024, ANUL DRAGONULUI VERDE DE LEMN

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Dan Stoica / 13 November 2013 16:47

    Revelatia filmului este Naomi Rapace car in varianta originala e formidabila. Ca de obicei varianta europeana e mai buna decat cea de peste ocean cu tot cu Craig care nu e deloc rau ca actor… daca nu se joaca de-a James Bond. Mai putin spectaculos si frumos interpretul suedez il trece cu mult in finetea interpretarii ca sa nu mai spun in autenticitate. Cu toate astea pelicula ramâne de văzut, dar ca a doua alegere după cea suedeza.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro