Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experianta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experianta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Cură de slăbire

20 June 2019

Ca să îmi recapăt suplețea și succesul, m-am gândit zilele trecute să țin o cură de slăbire. Așa că am dat o căutare pe Google și am găsit cure de tot felul: cu pepene, cu ouă fierte, cu carne fiartă, cu brânză de vaci, cu legume, cu ulei de măsline, ba una chiar cu slănină de porc.

Cea mai promițătoare mi s-a părut cea cu pepene, așa că m-am repezit la Kaufland și am cumpărat unul de zece kilograme cu care, opintindu-mă într-o sacoșă până acasă, am slăbit deja o jumătate de kilogram. Mi s-a părut promițător.

Totuși, după ce am mâncat din el vreo trei zile la rând, la un moment dat m-a luat o slăbiciune.

Așa că de a doua zi am început-o pe cea cu ouă. Unul dimineața, unul la prânz și unul seara. Doar că m-a luat curând o amețeală și trebuia să îmi repet din când în când cum mă cheamă.

Zic, nu e bună. Am să o țin pe cea cu carne de pasăre. O aripioară dimineața, un gât la prânz și două gheare seara. Dar iar m-a luat amețeala.

Și la fel s-a întâmplat și după cea cu brânză de vaci, și chiar după cea cu slănină.

Până când mi-a venit ideea genială: să le țin pe toate!

Citiţi şi Sfaturi pentru slăbit

Prin urmare, dimineața țin cura cu ouă fierte. Două sau trei. La prânz pe cea cu carne fiartă. Două pulpe și două aripioare, poate chiar un piept întreg, dezosat. După masă o țin pe cea cu pepeni, vreo trei felii, iar seara pe cea cu caș de vacă și pe cea cu legume și ulei de măsline. Apoi, în timp ce stau lungit la un film, o mai repet o dată pe cea cu pepeni și mai adaug de la mine și una cu alune și fistic.

În felul acesta, deși sunt mai multe cure, rezist mult mai bine.

Puteți să vă împrieteniți cu autorul aici sau să aflați mai multe despre el aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.



Citiţi şi

Nu mai caut succesul

Bacalaureat de nota 10 (zece) – la limba română

S-a umplut lumea de speaker-i motivaționali!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,631 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro