“Dă-mi trei luni din viața ta!” semnat World Class

11 March 2015

Potrivit celui mai recent sondaj Eurobarometru privind sportul și activitatea fizică, 60% dintre românii chestionați au declarat că nu fac niciodată sport sau alte activități fizice. Ghidați de valorile și aspirația companiei, aceea de a „transforma radical stilul de viață al românilor“, echipa World Class și-au propus prin acest program să mobilizeze un număr cât mai mare de români să facă sport și să aibă, per ansamblu, un stil de viață sănătos. Cum? Foarte simplu. LET’S GO YOU™ e un pachet de trei luni care-ți oferă toate resursele pentru a-ți schimba stilul de viață: un plan alimentar personalizat, antrenamente cu un antrenor personal și un program complex de coaching. La sfârșitul celor trei luni vei ști să te antrenezi singur, să te hrănești sănătos, în funcție de necesitățile organismului tău, să dormi mai bine, să fii, pe scurt, mai în formă și mai fericit.

world class

Spre deosebire de alte programe de gen, LET’S GO YOU™ nu îți va oferi doar un plan de antrenamente, ci te va implica într-un program de monitorizare şi transformare a întregii vieţi. Abonamentul îți va prilejui întâlnirea cu antrenorul personal, cel care, în următoarele trei luni, nu va fi doar tipul care te învaţă să faci genuflexiuni și rămâne doar la sală, ci va face parte din viața ta și va ajuta să îţi resetezi organismul. După ce ţi-a cunoscut toate obiceiurile şi stilul de viaţă, antrenorul îţi va crea o dietă personalizată şi îţi va da un program de antrenament gândit special pentru nevoile tale. Cu el te vei întâlni săptămânal şi veţi face un update legat de evoluţia ta. Pe lângă toate aceste sesiuni de antrenamente şi coaching cu antrenorul, vei avea parte și de un alt sprijin: newslettere în care vei primi informațiile necesare transformării tale.

Mai vorbim după trei luni? 🙂Citiţi şi

Mai multă mâncare nu rezolvă problema

Charlotte, soacra mea americană

Bărbaţii aleg întotdeauna pe cine au ei chef. Şi se vor alege întotdeauna cu cine au ele chef

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro