Dați-mi voie să vă spun doar atât: bullshit!

9 January 2018

Carrie Marie Bradshaw, celebra ziaristă marca Vogue din serialul Sex and the city obișnuia să spună: „when men attempt bold gestures, generally it s considered romantic. When women do it, it s often considered desperate or psycho”.  Acum nu-mi rămâne decât să mă întreb, așa este? Așa funcționează și realitatea noastră? O femeie nu-și mai poate exprima liber sentimentele pentru un bărbat fără a fi etichetată drept desperate sau psycho? Așa a fost dintotdeauna sau s-a creat recent o nouă modă? Majoritatea bărbaților vociferează cu privire la complexitatea comportamentală a femeilor. Noi, femeile, suntem cele care complicăm de cele mai multe ori lucrurile când vine vorba despre o posibilă relație.

Carrie Marie Bradshaw

Nu de curând, o prietenă foarte bună mi-a spus: „dacă vrei să ai o relație și s-o menții în viață, trebuie să ai o strategie foarte bine pusă la punct.” Câte dintre noi n-am căutat disperate pe Google celebrele articole menite să ne ghideze pașii spre a-l prinde pe tip în mreje? Câte dintre noi n-am parcurs lista aia lungă cu 10 lucruri pe care nu trebuie să le faci, dacă vrei să ai o relație.  „I will not be the first to speak. And if he never calls me again, I ll think of him fondly as an asshole”. Ei bine, dragile mele, dați-mi voie să vă spun doar atât: bullshit!

Dacă vă place atât de mult de tipul care vă vinde în fiecare dimineață cafeaua, zâmbiți-i cu încredere și oferiți-i un loc lângă voi pentru a o savura împreună. Lăsați la o parte jocurile și asumați-vă ceea ce simțiți. Uneori este mai bine să faceți voi primul pas. Dacă cel pe care ați pus ochii este bărbatul potrivit, veți simți acel click de îndată. Fără jocuri, fără celebrul „du-te vino”. Desigur, puțin mister nu strică, ba din contră. Nu vă încurajez să vă oferiți pe tavă. Vă încurajez doar s-aveți încredere în voi și-n sentimentele pe care le nutriți. Fiți îndrăznețe. Fiți romantice. Fiți voi însevă! Căutați-vă cu curaj marea iubire și atunci când credeți că ați găsit-o, luptați pentru a cuceri acea fortăreață numită bărbat.

Guest post by Simona Dragomir

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Femeile în airsoft: schimbarea dinamicii într-un sport dominat de bărbați

Call Me By Your Name – un film după vizionarea căruia m-am simțit vinovată

Viața

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro