De ce avem nevoie de dramă în viața noastră

4 September 2019

Una dintre cele mai mari provocări din viața noastră este să învățăm să trăim fără drame, conflicte și scandaluri.

Se poate să preluam aceste credințe din copilărie sau să vedem exemple care să ne dea de înțeles faptul că viața e mai interesantă când e înconjurată de dramă, iar în momentul când începe să se instaleze liniștea și relaxarea, simțim că ne lipsește ceva; anxietate, neliniște, confuzie, instabilitate și toată acea energie pe care o consumăm în mod distructiv.

Cred că cel mai important pas e să conștientizăm ce emoții și gânduri avem când simțim că în viața noastră nu se mai întâmplă nimic „interesant” și cum definim acea stare.

Apoi, să căutăm metode creative și constructive prin care putem resimți acea nevoie de adrenalină și de „senzații tari” în viața noastră, poate planificarea spontană a unor excursii, în locuri exotice, practicarea unor sporturi extreme, poate noi obiective profesionale etc.

Citiţi şi Aveam pace, dar voiam agitaţie, iubeam şi eram iubită, dar voiam aventură

Un alt pas la fel de important e să realizam și, eventual, să notăm cum ne simțim cu această nouă senzație de liniște și pace, cum se simt mintea și corpul, ce diferențe găsim între viața de dinainte și cea de acum și care sunt beneficiile și avantajele de a trăi în acest mod.

Guest post by Diana Reder

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.roCitiţi şi

Crucea și răstignirea omului

“Pași”, de Em Sava și Radu Prodan (Axel)

La 49 credeam încă că viaţa se termină când faci 50. Greşit!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro