De ce e importantă ziua de 11.11.2018

10 November 2018

11 noiembrie este o zi cu vibrații puternice datorită faptului că este a 11-a zi a celei de-a 11 luni din an. Dar, așa cum știm, ne aflăm într-un an  cu vibrație 11, lucru care face ca importanța acestei zile să crească.

11, Numărul Maestru 

1111 sau 11/11 are o semnificație spirituală specială, deoarece 11 reprezintă trezirea spirituală și noi începuturi puternice.

Știați că atunci când vedeți 11:11 pe ceas sau că atracția deosebită pentru numărul 1111 indică o schimbare imediată, o reconectare sau mai degrabă o realiniere spirituală? Poate fi vorba despre o idee nouă sau despre o concluzie.

În numerologie, numărul unu indică începuturi, dar când există o înșiruire a acestei cifre, cum ar fi 11 noiembrie (11/11), ea creează o energie puternică pentru respectiva zi, pentru atingerea potențialului nostru și pentru o trezire la realitate.

noiembrie-zi-importanta-vibartie-spiritualitate

11 noiembrie este o zi cu o încărcătură puternică, favorabilă  pentru a face schimbări în viața noastră, pentru a stabili intenții de viitor sau pentru a aprofunda chestiuni din viața noastră în căutarea adevărului. Ne vom putea lăsa conduși de intuiție iar cei care se bucură de darul clarviziunii vor putea avea revelații.

Semnificația specială a anului 2018

Ultima dată când am experimentat un  an de vibrație  11 a fost în 2009, iar apoi, iar înainte de 2009 a fost în 1910 …astfel că peste 99% din populația lumii a experimentat până acum unul sau doi ani de vibrație 11.

În numerologie, numărul 11 este un număr „Maestru”, adică are o frecvență vibrațională înaltă și este folosit în previziuni, magie, dar și științe transcedentale. Un astfel de număr maestru are un potențial desăvârșit pentru învățare și evoluție spirituală și poate aduce schimbări majore în viețile noastre.

Numărul 11 este cel mai intuitiv număr și este un canal clar pentru subconștient. Este numărul conducerii, al puterii personale și al adevărurilor spirituale.

Dacă până acum ați simțit o stare de moleșeală, de lentoare sau de stagnare, 11 Noiembrie este ziua care va fi ca o gură de oxigen. Bucurați-vă de energia noilor începuturi și deschideți-vă sufletele pentru a primi vibrația ei.

Sursă aici.Citiţi şi

Iana: o poveste

Cele patru medicamente pentru fericire

Iubire, minciuni și magie…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro