Doamna Donald Trump şi-a lansat colecţia de bijuterii ieftine

26 April 2011

Melania Trump şi-a lansat linia de bijuterii cu preţuri mici, preţul fiecărei piese Melania Timepieces & Jewelry collection fiind mai mic de 200 de dolari.

Fostul model în vârstă de 40 de ani ar fi putut crea cu uşurinţă o linie de bijuterii de lux, însă a mărturisit într-un interviu telefonic, acordat de la reşedinţa sa din Palm Beach, că şi-a dorit să creeze ceva mai accesibil. Acum, că Barron, fiul său în vârstă de 4 ani, merge la şcoală, Melania are mai mult timp pe care poate să-l dedice schiţelor şi designului.

“Sunt complet implicată în procesul de creaţie, de la A la Z… Examinez atent fiecare piesă înainte de a o aproba”, a ţinut să-şi asigure ea viitoarele cliente.

Colecţia este împărţită în trei subcolecţii, inspirate de locurile pe care doamna Trump le numeşte “acasă”: New York, Palm Beach şi Paris. New York a fost creată având în minte imaginea unei femei de afaceri de succes, Palm Beach este mai sportivă, în timp ce Paris este şic şi îndrăzneaţă.

Melania spune că nu şi-a consultat soţul, mogulul imobiliar Donald Trump, cu privire la proaspăt-lansata colecţie. “Ştie că mă ocup de ea, însă n-am vorbit mult despre asta. Nu sunt o mare fană a vorbăriei. Prefer să realizez mai întâi ce-mi propun şi după ce finalizez să arăt ce-am făcut. Nu-mi plac oamenii care vorbesc şi vorbesc fără să facă, de fapt, nimic” a mai adăugat ea.

Este interesant că, fiind promotoarea unui stil de viaţă de… mii de stele, doamna Trump a ales totuşi să creeze o colecţie de bijuterii care se adresează femeilor cu venituri mici. Să aibă vreo legătură cu recent-murmurata dorinţă a soţului său de a candida la preşedinţia Statelor Unite…? Oricum, frumos şi stilat iz de Evita Peron.Citiţi şi

Nebun după tine

Fran Lebowitz – Public Speaking

Doina Ruști – cu Zogru la Paris

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Mihai Ioana Andreea / 28 February 2020 13:29

  Linia de bijuterii a fost promovată până și pe site-ul Casei Albe. 😂

  White House Website Promotes Melania Trump’s Jewelry Line on Official Website
  http://www.teenvogue.com/story/melania-trump-jewelry-white-house-website

  Reply
 2. loriem / 26 April 2011 9:22

  sunt dragute gablonturile, totusi… cam mult “minimul” de 200 dolari pentru ele… poate totusi sunt materiale nobile 🙂

  Reply
  • Mihaela Cârlan
   Mihaela Cârlan / 26 April 2011 9:35

   inelele sunt reusite. dar cam trasa de par colectia, per total. iar ideea… hmm, daca le-ar purta si ea, da! dar asa , e ca si cum ar zice – luati de aici ieftineaua, m-am gandit si la voi, mai putin avutele! daca erau pentru charity, da, si vanzarile ar fi mers mai bine. suntem rele 🙂

   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro