Dragostea vine cu metroul

18 January 2019

(continuare de aici)

– partea a treia –

Se trezi dimineață înainte ca ceasul să sune . Îl durea ceafa de la poziția incomodă în care dormise pe canapea. Merse la baie, se bărbieri, apoi, în cea mai mare viteză, își pregăti o cafea mare, destul de concentrată. O bău în timp ce se îmbrăca. Privind prin fereastra apartamentului văzu că totul era alb.

Ninsese, iar stratul de zăpadă depășea binișor cinci centimetri. Imediat își schimbă hainele cu unele mai groase, mai potrivită pentru vremea de afară. Coborî grăbit scările blocului și alunecă de câteva ori până se obișnui cu zăpada moale și afânată.

Ajunsese la timp pe peronul gării care acum era aglomerat pentru că mulți oameni renunțaseră la deplasarea cu autoturismul personal. Își găsi cu greu loc în vagonul în care se urcase. Ca de obicei, își scoase romanul și se cufundă în lectură.

Nu citi nici cinci minute, că Angela îi apăru din nou în gând. O văzu cum își ridică fusta din mers și intră în baie, unde deschise robinetul să-și umple cada. Era veselă, se auzeau frânturi din romanțe de dragoste, Angela era îndrăgostită și sigur nu de el. Auzea cum apa din cadă clipocea destul de agitat. Privi prin fereastră cu lacrimile unindu-se undeva în gropița din bărbie. Turba de furie, dar nu o furie sălbatică, era o furie a trădării, un sentiment pe care-l nu trăise niciodată.

femeie-sani Angela

Angela ieși înfășurată în jurul corpului într-un prosop imens roz și cu unul făcut turban, care-i acoperea capul de la frunte în sus. Era relaxată și chiar încercă doi pași dintr-un tango. Parcă nici nu-l vedea, parcă EL dispăruse de pe planetă. Întoarse capul să nu-i mai vadă fericirea, asta îi făcea rău, devenise egoist. Nici nu mai știa dacă o mai iubește sau nu. Avea nevoie de timp să poată reflecta la ce va urma să facă. În prima etapă, fu tentat să o accepte, considerând că-i o rătăcire de moment și apoi, în definitiv, ce se întâmplase?

Multe cupluri au trecut și vor trece prin asta, dar dacă va acționa inteligent vor putea trece peste. Se mai calmă puțin și acum vedea lucrurile puțin altfel. Încerca să-i găsească circumstanțe atenuante Angelei, fapt ce-i demonstra că încă o mai iubește. Angela se îndreptă înspre el și, în timpul, ăsta prosopul strâns în jurul trupului ei se agăță de colțul mesei și rămase goală.

O privi cu jind, Angela chiar avea un trup frumos de femeie împlinită. Sânii fermi și mari îl înnebuneau. Simți nevoia să se ducă să o îmbrățișeze și apoi să o trântească acolo, pe jos, pe hol sau nu… mai bine, pe masă sau pe canapea, toate astea i se învârteau în minte cu repeziciune.

Era excitat. Când Angela se apropie de el mirosind a parfum și alcool, se pierdu, iar în momentul când ea își puse mâna pe încheietura piciorului său masând tot ce găsea în cale, o dorea. O dorea din toată ființa lui. Ea își apropie lent buzele-i cărnoase de ale lui și abia când le atinse, parcă un curent i-a pătruns în trup. A împins-o brutal și a privit-o în ochi.

I se citea cumva repulsia, o vedea cu ochii minții cum făcea dragoste cu tipul din mașină, făcea dragoste cu un om fără chip. Atunci a înțeles că Angela nu mai poate fi a lui pe veci. Angela lui murise încă de când o zărise că sărută alt bărbat. Totul se năruise, iar el privea impasibil cum castelul făurit de ei cu atâta trudă se dărâma sub ochii lor.

– Știu că m-ai văzut, lașule! strigă ea aproape isteric. Știu că știi, da! Și ce? Trebuia să fiu sclava ta? Am și eu suflet, băiii! Am simțit nevoia de un bărbat care să mă posede brutal, nu ca tine, care de abia mă atingi ca pe o piesă de cristal!

O privea plângând, fără a avea puterea să-i răspundă. Ea era iubirea lui pentru care renunțase la aproape tot, pentru care o luase de la capăt de fiecare dată. Dezamăgirea era amară. Pentru o clipă, a putut să o urască, însă apoi un sentiment de milă îl înlocuise pe primul, nu știa cum să procedeze, nu mai trecuse prin așa ceva.

Trenul frână brusc și îl trezi din visare, trebuia să coboare.

– citește continuarea aici

Guest post by Dan Bițuică

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Iubiri de sâmbătă până-ntr-o duminică viitoare

Nu cred așa ceva!

Scrisorile de odinioară

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro