După Angelina Jolie, și Christina Applegate ia decizii radicale pentru a scăpa de cancer

23 October 2017

La 45 de ani, actriţa Christina Applegate, Kelly din serialul Familia Bundy, a luat o altă decizie drastică: după ce, în 2008, diagnosticată cu cancer mamar, s-a supus unei duble mastectomii, acum două săptămâni a hotărât să-şi extirpeze şi ovarele şi trompele uterine.  Cu antecedente în familie, verişoara ei a murit, în urmă cu nouă ani, de cancer ovarian), Christina este a doua vedetă de la Hollywood, după Angelina Jolie, care decide să lupte astfel cu boala.

Christina Appelgate

„A fost modul meu de a prelua controlul asupra acestei boli’, a declarat actriţa într-un interviu televizat. „Ceea ce trebuie să fac acum este să mă feresc să dea peste mine o maşină.”

Purtătoare a genei BRCA1, care predispune la apariţia cancerului de sân sau ovarian, este îngrijorată de posibilitatea ca fiica sa, în vârstă de șase ani, să moştenească această genă. Dar mai e până la vremea testelor…  Actrița se simte bine, a acceptat ce i s-a întâmplat și merge mai departe alături de fiica și soțul ei,  muzicianul olandez Martyn LeNoble.

În afară de rolul Kelly din Familia Bundy, a mai jucat rolul principal în filmele Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead, The Big Hit, The Sweetest Thing, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Farce of the Penguins și Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel.Citiţi şi

Ce căuta individul acesta la fereastra mea, în miez de noapte?

De ce nu zâmbește Angelina pe coperta revistei ELLE

14. Cred că aceasta este poveste de iubire ca în filme

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
5,152 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro