După ce te-ai culcat cu el, să iei taxiul!

22 July 2015

aura nanSau “de ce nu este recomandat să dormiți împreună după prima noapte de sex”. Și probabil nici după următoarele. E diferență, zic, între “noapte de sex” și “noapte de dragoste”. Că una-i una și alta-i alta. Chiar dacă sexul e cu năbădăi, nu-i musai să fie și cu dragoste. Nici dacă se repetă…

Studiu de caz

Ea, tânără, singură, drăguță. El, tânăr, singur, urâțel. În rest, șarmant și prost deloc. Întâmplarea face că drumurile lor se încrucișează mereu. Hormonii zbiară și el se hotărăște s-o invite la o cafea. Ea nu zice nu. Vorbesc, râd, se plac reciproc. Se întâlnesc din nou, vorbesc, râd. Timp de vreo săptămâna tot beau cafele. Și “se cunosc”. Vine, fără doar și poate, clipa să se cunoască mai îndeaproape. În garsoniera lui cochetă de burlac. Vin bun, un fim romantic, lumânări… tot ce trebuie. Sexul în sine, nimic anormal. Nici prea-prea, nici foarte-foarte. Momentele de după, din alt film.

cuplu

El se așază comod în unicul pat din locuință și cască somnoros. Apoi zice: “Sper că o să pot dormi. Eu nu sunt obișnuit să dorm cu persoane străine.” Până să apuce ea să scoată vreo vorba, îi spune: “Noapte bună”, se întoarce cu spatele și se culcă.

Ea rămâne interzisă, întrebându-se ce l-a apucat.”Bine, dar mai devreme când mă f… nu eram o persoană străină?”, își spune în gând. “€œO să mai vedem”… și-l înghesuie puțin ca să-și facă loc în pat.

În zilele următoare, se întâlnesc ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. La o cafea, la o vorbă. Peste fix o săptămâna, același scenariu, în garsoniera cochetă. Vin bun, muzică. În plus, cadă cu spumă. După sex, el se așază în pat și dă să se întoarcă cu spatele. Ea, senină, începe să se îmbrace.”Ce faci?”, o-ntreabă, ușor contrariat. “Iau un taxi, mă duc acasă”. “Dar ce-ți veni?”.”Nimic. Te-am f… și acum mă duc să mă culc. Am uitat să-ți spun, nici eu nu dorm bine cu cineva străin în pat”…

Concluzie: După sex, mai bine luați taxiul. E mai sănătos. Și mai puțin complicat. Pentru toată lumea.

Pe Aurelia o găsiți și aici.Citiţi şi

Frumoasa iubește bestia doar în poveste?

Consumul regulat de cafea și modificările funcționale asupra creierului

Îndrăgostiți la 40 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. ALLENATORE / 23 July 2015 1:54

  tare incheierea. de nota zece. cu te-am in loc de m-ai

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro