Eclipsa de Lună în Scorpion din 5 mai 2023: Tot ceea ce este în pas cu destinul nostru va merge mai departe

5 May 2023

Pe 5 mai 2023, ora 20:33, ora României, avem o Eclipsă de Lună pe gradul 14:58 Scorpion (semn fix de apă).

Citiți și Un Mai magic

O eclipsă de lună este tot o lună plină ce semnalează un apogeu, un sfârșit, o concluzie, o notă de plata pentru acțiunile începute în trecut. Tot ceea ce este în pas cu destinul nostru va merge mai departe. Tot ceea ce încurcă destinul nostru trebuie eliberat, aruncat, transformat, vindecat. Iar pentru a face asta, Eclipsa de Lună în Scorpion ne poate “înțepa” chiar acolo unde este nevoie de schimbare.

Eclipsa de Lună asociată cu Nodul Sud lunar în Scorpion va forța eliberarea noastră de tot ceea ce ne ține pe loc. Nodul Sud Lunar poate fi văzut ca un loc de confort, este obișnuință, dar și un loc de stagnare. Nodul Sud reprezintă, de asemenea, locul în care avem afaceri neterminate. Aceasta ar putea fi „karma” pe care nu am plătit-o, lucruri pe care nu le-am finalizat niciodată sau șanse pe care nu am avut curajul să le îmbrățișăm. Această eclipsa susținută de Nodul Sud în Scorpion ne face un semn să legăm capetele libere și să terminăm lucrurile pe care le-am lăsat nefăcute în trecut și de asemenea poate fi o șansă trecută înviată acum.

În harta momentului, Eclipsa de Lună în Scorpion activează casa a XII-a a subconștientului și ne arată un mod diferit de a relaționa cu noi înșine. Trecerea prin greutăți ne face de cele mai multe ori să uităm să apreciem și lucrurile bune care lucrează în favoarea noastră. Dacă ne petrecem tot timpul căutând defecte, răutăți, vinovății, s-ar putea să uităm să mai căutăm și bucuria din viața noastră. Este timpul să ne acceptăm și iubim defectele, provocările vieții, și să realizăm că merităm lucruri bune nu în ciuda lor, ci datorită lor. Dumnezeu chiar nu ne vrea plângăcioși și triști.

Deoarece această Eclipsă de Lună face parte dintr-un set de eclipse care activează axa Taur-Scorpion (din noiembrie 2021 până în octombrie 2023), ea deține o greutate semnificativă și este unul dintre numeroasele impulsuri cosmice către înțelegerea și îmbunătățirea atașamentelor noastre financiare și relaționale.

Influența majoră a acestei eclipse va fi asupra semnelor fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), cei născuți în jurul datei de 5 mai, august, noiembrie, februarie.

Horoscopul Eclipsei de Lună în Scorpion din 5 mai 2023

Mulțumim, Adriana Tudosă!

De exemplu, sfatul pentru Săgetători este: Folosiți acest timp pentru a va relaxa și a medita și a decide să vă eliberați de acele frici persistente, îndoieli, regrete, vinovății, dușmănii sau anxietăți legate de viitor. Lăsăți răspunsurile să vină la voi. Fiți buni cu voi. Eliberarea de trecut înseamnă libertate și ușurare pentru voi. Ne place! 🙂Citiţi şi

Prințesa sturionilor

25 mai 2024 – Jupiter intră în Gemeni (horoscop)

Luna plină în Scorpion din 24 aprilie 2024 este despre LOIALITATE

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro